Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Kasım 2018 14:25

Haftanın kazananı Beşiktaş oldu

Derbide Galatasaray’ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş puanını 24’e çıkarırken, Başakşehir, Kasımpaşa ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftayı en karlı kapatan ekip oldu.

Haftanın kazananı Beşiktaş oldu
Beşiktaş

Süper Lig’in 14. haftasının kazanan ekibi Beşiktaş oldu. Başakşehir’in sahasında Sivasspor’a 1-0 mağlup olmasının ardından derbide Galatasaray’ı Adem Ljajic’in penaltıdan attığı golle 1-0 yenen Beşiktaş, Fenerbahçe ile Kasımpaşa’nın 2-2 berabere kalmasıyla birlikte haftanın en karlı ekibi oldu. Lider Başakşehir’in 30 puanda kalmasıyla birlikte şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Galatasaray’ı yenerek rakibiyle puanını eşitleyen siyah-beyazlılar, zirveyle arasındaki puan farkını 6’ya indirdi. Haftaya ikinci sırada bulunan Kasımpaşa’nın 4 puan gerisinde giren siyah-beyazlılar, Mustafa Denizli’nin ekibinin Fenerbahçe deplasmanında 2-2 berabere kalmasıyla birlikte, bu rakibiyle arasındaki farkı da 2 puana düşürmeyi başardı. 5 İstanbul ekibi de bu hafta maçlarını İstanbul’da oynarken, haftayı galibiyetle kapatan tek takım Beşiktaş oldu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...