Tgrt Haber
28 Eylül 2016 09:02 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Mardin'de yaralanan korucu Nurettin Dinç şehit oldu!

Mardin'in Derik ilçesinde görevden dönen asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu yaralanan korucu, şehit oldu.

Mardin'de yaralanan korucu Nurettin Dinç şehit oldu!
şehit,

Mardin'in Derik ilçesinde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu yaralanan 1 korucu şehit oldu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Alınan bilgiye göre, Kızıltepe-Derik karayolunun Tepedağ köyü mevkisindeki terör saldırısında ağır yaralanan korucu Nurettin Dinç, Mardin Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Saldırıda yaralanan 1 korucu ve 4 askerin tedavileri ise sürüyor.
4 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU
Mardin'in Derik ilçesinde dün PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, asker ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 4 asker şehit olmuş, 4 asker ve 2 korucu yaralanmıştı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...