Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Eylül 2018 17:31 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 22:27

Master şef 16 Eylül Kim Elendi, Kim Gitti? MasterŞef yeni bölüm Kim Veda Etti?

MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Master şef kim elendi, kim gitti? | Dokunulmazlık kim kazandı? Masterchef Türkiye yeni bölümde rekabetin iyice kızıştığı görülüyor. Peki, 3. haftada eleme potasına girenler kimler oldu? Dokunulmazlık kimin oldu? Son bölümde neler yaşandı? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu sorusunun cevabı yarışmayı takip edenler büyük merakla araştırıyor. Master şef yarışmacıları ve jürileri kimdir, ne iş yaparlar? Masterşef ile ilgili tüm cevaplar ve diğer ayrıntılar haberimizde...

Master şef 16 Eylül Kim Elendi, Kim Gitti? MasterŞef yeni bölüm Kim Veda Etti?
masterchef izle,master şef canlı,master şef kim elendi,master şef kim gitti

MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu? Master şef kim elendi, kim gitti? | Dokunulmazlık kim kazandı? Masterchef Türkiye yeni bölümde rekabetin iyice kızıştığı görülüyor. Peki, 3. haftada eleme potasına girenler kimler oldu? Dokunulmazlık kimin oldu? Son bölümde neler yaşandı? MasterChef Türkiye eleme adayları kimler oldu sorusunun cevabı yarışmayı takip edenler büyük merakla araştırıyor. Master şef yarışmacıları ve jürileri kimdir? Tüm Cevaplar ve diğer ayrıntılar haberimizde...

MASTER ŞEF YARIŞMACI VE JÜRİLERİ KİM KİMDİR TIKLA ÖĞREN

MASTERCHEF ELENEN İSİM 'UMUT' OLDU
4 kişi bu hafta eleme potasındaydı ve son iki isim elenmek üzere seçildi. Umut ve Uğur Masterchef'e veda eden isimlerden ikisi olarak şefler tarafından seçildi. 16 eylül Masterchef eleneni ise Yemekteyiz programından tanıdığımız 22 yaşındaki Umut oldu. Yarışmaya devam eden isim Uğur oldu. 

MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER?
Bu haftanın ilk eleme potasına girenler Meltem ve Uğur oldu. 3. haftada eleme adayları belirlenirken, Ezgi haftalar sonra ilk kez eleme potasına girmekten kurtuldu.


MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?
Dokunulmazlık hakkı için Tuğçe ve Hakan mücadele etti. Sonucunda 3. Haftada dokunulmazlık hakkını Tuğçe kazandı. Bu hafta dokunulmazlık hakkını kaybeden Hakan tepkisini; ‘En arkada ben vardım, korktukları için demek ki gözleri bendeymiş.. Nereden anladılar, kim izledi çeri domates kullanmadığımı nereden anladılar diye aklımda deli sorular var…' şeklinde dile getirdi.


MASTERCHEF TÜRKİYE HAFTANIN TAKIM KAPTANLARI?
MasterChefTürkiye'de bu haftanın takım kaptanları Kerem ve Ezgi oldu! Bakalım bu haftanın takımlarını nasıl oluşturacaklar? Bireysel kaptanlık için mücadele eden yarışmacılar arasında Kerem mavi takımın kaptanı oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE'YE YENİ YARIŞMACILAR KİMLER OLDU?
3. hafta için yeni bir gelişme yaşandı. Zeynep ve Atakan takıma dahil oldu.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDİR?

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Eylül’de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek...

Master şef 16 Eylül Kim Elendi, Kim Gitti? MasterŞef yeni bölüm Kim Veda Etti?

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ

Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi olan Mehmet Yalçınkaya, Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri’nde ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim.

Hazer Amani: Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.


Master şef 16 Eylül Kim Elendi, Kim Gitti? MasterŞef yeni bölüm Kim Veda Etti?

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?

Yemekteyiz'te 7 Mayıs haftası yarışan Murat Özdemir'in memleketi Bolu'dur. Aşçı olan yarışmacı 45 yaşında, evli ve bir kızı vardır. Fitness yapmayı, gezmeyi ve boş bulduğu mekanlarda oturmayı çok sevdiğini söyledi. Şimdi ise MasterChef Türkiye yarışmacısı olan Murat Özdemir kırmızı takımda performans sergiliyor. Yaptığı davranışlarla juri üyelerini kızdıran yarışmacı gerginliklere neden oluyor. Daha önce de Yemekteyiz finalinde tepki çeken sözleri nedeniyle programdan kovulmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...