Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Eylül 2018 14:01 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Meleklerin Aşkı final yapıyor! Meleklerin Aşkı final bölümü ne zaman?

Show TV'nin sevilen dizisi Meleklerin Aşkı final kararı aldı. Yaz sezonunda ekranlara gelen ve başrollerinde Berkay Hardal, Güler Özdemir ve Oya Başar'ın yer aldığı dizi, beklenen reyting oranına ulaşamadığı için sonlandırılıyor. Peki Meleklerin Aşkı finali ne zaman, Meleklerin Aşkı final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Meleklerin Aşkı final yapıyor! Meleklerin Aşkı final bölümü ne zaman?
meleklerin aşkı

Yaz sezonunda ekranlara gelmeye başlayan ve perşembe akşamları izleyiciyle Show TV ekranlarında buluşan Meleklerin Aşkı, final kararı aldı. Sezon dizilerinin başlamasına kısa bir süre kala beklenen reytinglere ulaşamayan dizi final yapıyor. Erkenci Kuş gibi büyük bir çıkış yapamayan Meleklerin Aşkı'nın perşembe günleri çok güçlü rakiplerle baş etmesi beklenmiyordu. Buna bağlı olarak final haberi geldi.

Vatan Gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan, dizinin vedasıyla ilgili gelişmeleri köşesinde yazdı:

“Meleklerin Aşkı final yapıyor"

Başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu’nun başrollerini oynadığı, Show TV’de ekrana gelen Meleklerin Aşkı bu yaz başlamış ve seyircisiyle buluşmuştu. Bir huzurevinde büyüyen Yağmur’un Melek’e olan aşkının anlatıldığı diziden maalesef olumsuz haber geldi.

Eylül sezonunun açılmasıyla birlikte kanal ve yapımcının ortak kararıyla Meleklerin Aşkı 11’inci bölümde final yapıyor.

Yani 20 Eylül Perşembe akşamı son bölümüyle ekrana gelecek. Benim bu dizide aklımda iki şey kalacak.

İlki; ilk kez kadının daha güçlü olduğu, erkeğin kadının peşinden koştuğu bir romantik komedi izledik. İkincisi ise Necmettin karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu olacak. Meleklerin Aşkı dizisinde çalışan herkesin eline, emeğine, duygusuna sağlık!”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...