Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2015 11:20 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

Meral Akşener MHP'den aday oldu mu, Meral Akşener aday olacak mı? (SON DAKİKA)

Meral Akşener herkesin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Uzun süredir bugün açıklama yapacağı söyleniyordu. İşte 'Meral Akşener aday oldu mu' kritik sorusunun cevabı. Meral Akşener aday olacak mı, MHP'de Meral Akşener aday mı? Tüm soruların cevabı burada...

Meral Akşener MHP'den aday oldu mu, Meral Akşener aday olacak mı? (SON DAKİKA)
meral akşener, meral akşener aday mı, meral akşener aday olacak mı, meral akşener mhp,

Meral Akşener herkesin merakla beklediği açıklamayı yaptı. Uzun süredir bugün açıklama yapacağı söyleniyordu. İşte 'Meral Akşener aday oldu mu' kritik sorusunun cevabı. Meral Akşener aday olacak mı, MHP'de Meral Akşener aday mı? Tüm soruların cevabı burada... Meral Akşener, İstanbul'da basın toplantısı düzenledi. Olağanüstü kurultay çağrısı yapan Akşener, MHP genel başkanlığına adaylığıyla ilgili soruya, " Ülkücü iradenin üzerimize yükleyeceği her türlü sorumluluğu almaya hazırız" yanıtını verdi. Meral Akşener'in açıklamalarından satırbaşları: Parti tüzüğümüzün bizlere tanıdığı demokratik bir hak olan olağanüstü kurultay talepleri medyada geniş bir şekilde yer aldı. Sayın başkan tarafından reddedildi. Kurultayın 2018’de yapılacağını açıkladı. Üst kurul delegelerimize noter onaylı dilekçe vermeleri çağrısında bulunuyoruz. Olağanüstü kurultay talebimiz bir hesaplaşma ilanı değil, topyekun doğrulma ve iktidar seferberliğidir. Geçmişe takılıp geleceği kaybedemeyiz. İnanıyor ve biliyoruz ki iktidarın tek alternatifi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. 3000 yıldır tarih sayfasında yer almaktadır.Hiçbir mensubumuz Milliyetçi Hareket Partisi’den daha büyük daha ve daha önemli değildir.

Milliyetçi Harekat Partisi partilerden bir parti değildir. Bizim tavrımız parti içi muhalefet olarak değerlendirilemez.Ne kaybedecek vaktimiz ne kıracak kalbimiz, ne de dışlayacak ülküdaşımız var. Biz kirli ve gizli senaryoların bozulması için kararlıyız. Girdiğimiz mücadeleye kazanmak ve kaybetmek üzerinden bakmayız. Milliyetçi Hareket Partisi'nin içine düştüğü durum Türkiye'nin içine düştüğü durumdan ayrı düşünülemez. Milliyetçiliği yüreğinde duymayan hiç bir millet tarih sahnesinde varlığını sürdüremez. Bu millet artık her şey bittiği denilen anlarda en son Türk bitti demeden hiçbir şeyin bitmediğini kanıtlamıştır.

OLAĞANÜSTÜ KURULTAY TALEBİ

Kimse üst kurul delegelerimizin üstünde değildir, imzalar toplandığı takdirde karar geçerli olur, bundan herkesin emin olmasını isterim.

'GÜL VE ARINÇ'LA GÖRÜŞME' İDDİASI

Ben hayatımda Manyas’a hiç gitmedim. Ben ne Sapanca’da ne de Türkiye’nin başka yerinde ne Sayın Abdullah Gül, ne Bülent Arınç ne de kimseyle bir araya gelmedim, MHP ile ilgili herhangi bir toplantıya katılmadım. Bu yalanın devam etmesini çok şaşkınlıkla karşıladığımı ifade etmek isterim. MHP’ye ait kişi ve siyasetçiler dışında kimseyle siyaset konuşmadım.

Aday olacak mı?

Ben ve arkadaşlarım ülkücü iradenin üzerimize yükleyeceği her türlü görevi, sorumluluğu almaya hazırız. MHP'de görev yapan her arkadaşımızın genel başkan olmaya hakkı vardır. Bugün ben adayım diyen ve yarın diyecek olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.   Hukuki bir tek metin üzerinden imza toplayacağız biz. 22 yıldır aktif politika yapıyorum ben. İşbirliği içinde rekabet derim hep. Önce kendi içimizde bu kavramı hayata geçirebilirsek güzel olur diye düşünüyorum.' diyerek sözlerini tamamladı ve aday olacağının sinyallerini vermiş oldu.

Akşener: 'Basın açıklamam' diyerek aşağıdaki fotoğrafı da sayfasında paylaştı.
Meral Akşener MHP'den aday oldu mu, Meral Akşener aday olacak mı? (SON DAKİKA)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...