Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Aralık 2016 11:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Milli Piyango 2017 sorgulama yılbaşı çekilişi bileti için sayı önerileri

Milli Piyango 2017 yılbaşı çekilişi yaklaşırken en çok kazanan iller ve Milli Piyango bileti için sayı önerileri belli oldu. Yılbaşı Çekilişi öncesi kazandıran numaralar haberimizde...

Milli Piyango 2017 sorgulama yılbaşı çekilişi bileti için sayı önerileri
milli piyango, milli piyango kazandıran numaralar, milli piyango sayı önerileri, yılbaşı çekilişi, yılbaşı çekilişi önerileri,

Yıllardır devam eden Milli Piyango bu yıl tarihinin en büyük ikramiyesi ile hayalleri süslemekte.Tam biletin 60, yarım biletin 30, çeyrek biletinde 15 liradan satıldığı çekilişte ülke çapında biletler tükenmek üzere. Büyük ikramiyeyi kazanma şansı olan milyonlarca insan bilet alman için kuyruğa girdi. Yılbaşı gecesi tüm kazanan numaralar belli olacak.

60 MİLYONLUK İKRAMİYENİN TALİHLİSİ BELLİ OLDU:

2796288

MİLLİ PİYANGO'DA KAZANAN İLK NUMARALAR BELLİ OLDU!

Milli Piyango 100 bin liralık ikramiye bilet çekilişi açıklandı.

3044608, 2948808, 6579442
 

500 BİN TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARA

2566180 (İstanbul, Samsun, İzmir)

1 MİLYON TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARA

6835248 (İstanbul, Bursa)

2 MİLYON TL İKRAMİYE KAZANAN NUMARA

8932892

MİLLİ PİYANGO'DA AMORTİLER

Milli Piyango çekilişinde amortiler 0 ve 5 rakamları oldu

MİLLİ PİYANGO KAZANDIRAN NUMARALAR

Piyasada Satılan biletlerin Yüzde 85'i çeyrek bilettir. Bu nedenle Çeyrek bilet alanlar 60 milyona daha yakınlar. İkramiye kazanmanız durumunda ise diğer çeyrek bilet sahipleri ile ikramiyeyi paylaşırsınız Toplamda 10 milyon bilet basılmaktadır. Kazanma Olasılığınız 10 milyonda 1'dir Fakat Türkiye'de her sene 10 milyondan fazla bilet satılmaktadır. Bunun da sebebi korsan veya sahte biletlerin piyasada dolaşıyor olması. Biletinizi alırken dikkatli olun. Eğer orijinal bir bilet alıyorsanız hangisi daha şanslı diye düşünmenize gerek yok. Hepsi aynı olasılığa sahiptir. Biletinizin çeyrek, yarım yada tam olması sadece kazanacağınız ikramiyeyi etkilemektedir.
Bugüne kadar en şanslı il 33 kere ikramiyenin vurduğu İstanbul olmuştur. Eğer yolunuz İstanbul'a düşerse bir bilet almanızı tavsiye ediyoruz.
En çok çıkan rakam son 11 çekilişin yüzde 90'ında yer alan 3'tür. Bu yıl büyük ikramiyenin 3 olan bilete çıkacağı anlamına gelmiyor. Ama şanslı bir rakam olduğu ortada.
0 ve 6 sayıları ise en şanssız olan sayılardır.
Şansınızı arttırmak için yapabileceğiniz olayların başında elbette daha fazla bilet almak geliyor. Milli Piyango İçin Sayı Önerileri sizin sadece ikramiye tutturma olasılığınızı yükseltecektir. Kazanma garantisi vermez. Daha fazla bilet alırken kontrolden çıkıp binlerce bilet alan insanlar var. Büyük ikramiye onlara çıkmadığı gibi bir çoğu yanından bile geçemiyor. Bu oyunların tamamının şans oyunu olduğunu unutmayın. Bilinçli oynamaya özen göstermelisiniz. Kazanmak istersen elinizdeki kazancınızdan da olabilirsiniz.

Milli Piyango İçin Sayı Önerileri içinde kuşkusuz en akla yatanlarından biri 10'lu seriler halinde bilet almaktır. Bu şekilde en düşük ihtimal ile 2 adet amorti bilet kazanabilirsiniz. Bir sonraki çekilişte kazanma ihtimaliniz devam edecektir.

Yıllardır devam eden Milli Piyango bu yıl tarihinin en büyük ikramiyesi ile hayalleri süslemekte. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında ödenecek ikramiye tutarı ise 348 milyon 180 bin lira olacak. Tam biletin 60, yarım biletin 30, çeyrek biletinde 15 liradan satıldığı çekilişte ülke çapında biletler tükenmek üzere. Aylar öncesinden satışa çıkan biletleri geçtiğimiz haftalarda marketlerde bile bulabiliyorduk. Şu an ise bayilerde tek tük biletler kalmış durumda. Gelirlerinden bir çoğunu kurumlara aktaran bir organizasyon Milli Piyango idaresi. Milli Piyango İçin Sayı Önerileri listesindeki önerilerimizi kullanarak zengin olmaya siz de bir adam yaklaşabilirsiniz. Yıllardır hayalini süslediğini o ev, o araba, o tatil bir bilet kadar uzağınızda. Bilinçli oynamaya ve çevrenizdeki insanların bilinçli olmasına özen gösterin.

Milli Piyango 2017 yılbaşı çekilişi yaklaşırken en çok kazanan iller ve Milli Piyango bileti için sayı önerileri belli oldu. Yılbaşı Çekilişi öncesi kazandıran numaralar haberimizde...

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...