Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2018 11:05 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? (Mimar Sinan Üniversitesinin eski adı)

Kim Milyoner Olmak İster Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? (Mimar Sinan Üniversitesinin eski adı) sorusu ile tüm vatandaşları meraklandırdı. Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümünde sorulan soru herkesi erkrana kilitledi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? sorusu google da en çok arananlar arasında oldu. İşte az önce Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? sorusu ve cevabı haberimizde...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? (Mimar Sinan Üniversitesinin eski adı)
mimar sinan üniversitesi,,mimar sinan üniversitesi eski adı,,mimar sinan üniversitesi adı nedir

Kim Milyoner Olmak İster  Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? (Mimar Sinan Üniversitesinin eski adı) sorusu ile tüm vatandaşları meraklandırdı.  Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümünde sorulan soru herkesi erkrana kilitledi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? sorusu google da en çok arananlar arasında oldu.  İşte az önce Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin eski adı hangisidir? sorusu ve cevabı haberimizde... ATV Kim Milyoner Olmak İster yarışması 760. bölümüyle ekranlara geldi. Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine birbirinden kritik sorularla seyirciyi meraklandırdı. 

a) Mekteb-i Sultani

b) Mekteb-i Maarif-i Edebiye

c) Sanayi-i Nefise Mektebi

d) Mekteb-i Şahane-i Şehriye

Doğru cevap:
c) Sanayi-i Nefise Mektebi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...