Tgrt Haber
13 Ekim 2017 15:59 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

MTV zam oranı belli oldu yüzde kaç zam geldi | MTV zam oranı

MTV'de zam oranı resmen belli oldu. MTV zammı için toplanan komisyon son kararını verdi. Yüzde 40 olarak açıklanan ilk zam sonrası MTV zammı oranı yüzde kaça çekildi hekres merak ediyor. İşte MTV zammı son rakamları ve tüm detaylar.

MTV zam oranı belli oldu yüzde kaç zam geldi | MTV zam oranı
mtv,mtv zam oranı,mtv zammı,mtv zam ne kadar

MTV'de zam oranı resmen belli oldu. MTV zammı için toplanan komisyon son kararını verdi. Yüzde 40 olarak açıklanan ilk zam sonrası MTV zammı oranı yüzde kaça çekildi hekres merak ediyor. İşte MTV zammıson rakamları ve tüm detaylar. MTV'de yüzde 40 olarak öngörülen zam oranı yüzde 25'e çekildi.

Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), 1300 CC altı araçlar için yüzde 15, 1300 CC üstü araçlar için ise yüzde 25 olarak uygulanacak.

Son dakika haberi! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) oranı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yüzde 40'tan yüzde 25'e çekildi.

Komisyonda görüşülen "torba tasarı" üzerinde verilen önergenin kabul edilmesiyle, MTV için uygulanacak yeniden değerlendirme oranı 1300 CC altı araçlar için yüzde 15, 1300 CC üstü araçlar için ise yüzde 25 olarak uygulanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...