Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Temmuz 2015 11:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

O ses yarışmacısının feci sonu!

Çanakkale'de nişan yapıp Bodrum'a gitmek üzere yola çıktıktan sonra geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybeden 'O Ses Türkiye' yarışmacısı Kazım Orbay Cingöz ile anne ve babasının cenazesi Adana'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

O ses yarışmacısının feci sonu!
Adana,İzmir,Muğla,Bodrum,Anadolu,Otomobil,Çanakkale,O Ses Türkiye,O Ses Türkiye

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve 2011 yılında "O Ses Türkiye" yarışmasına katılan Kazım Orbay Cingöz (33) Çanakkaleli Can Su adlı genç kıza gönlünü kaptırdı. Cingöz bir süre sonra annesi Yıldız (55) ve babası Şahin Cingöz'e (61) Çanakkale'de sevdiği bir kız olduğunu onunla evlenmek istediğini söyledi. Bunun üzerine aile Çanakkale'ye giderek 15 gün önce Can Su'yu istedi. Genç kızın ailesi de Cingöz'e kızını verdi.
Aileler 15 gün sonra nişan yapmak için söz kesti. Cingöz ailesi anne, baba ve oğul 30 Haziran 2015 günü Çanakkale'ye tekrar giderek nişan töreni yaptı. Törenin ardından Cingöz ailesi Kazım Orbay Cingöz'ün kullandığı 48 U 4940 plakalı otomobil ile Bodrum'a gitmek üzere yola çıktı. Ancak Cingöz'ün kullandığı otomobil, Çanakkale-İzmir Karayolu'nun 28. kilometresine geldiğinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu, Troia Antik Kenti Kavşağı'nı geçtikten sonra refüjdeki yön levhasına çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, sürücü Kazım Orbay Cingöz araçta sıkıştı. Anne ve baba ise olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Cingöz itfaiye yardımıyla otomobilden çıkartılıp hastaneye götürüldü ancak yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
YAN YANA GÖZYAŞLARI İÇİNDE CENAZE NAMAZI KILINDI
Kazada ölen anne, baba ve oğlunun cenazesi memleketleri Adana'ya getirildi. Adana'da önce Anadolu Mahallesi'ndeki evlerine getirilen cenazeler ardından Asri Mezarlığı'nın morguna konuldu. Daha sonra ise burada cenaze töreni yapıldı. Musalla taşına yan yana konan 3 cenaze için imam tek tek cenaze namazı kıldırdı. Namazın ardından ise 3 cenaze omuzlarda toprağa verileceği yere götürüldü. Bu arada, Cingöz ailesinin geride kalan çocukları ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
AİLE 10 YIL ÖNCEDE TRAFİK CANAVARI ACISI YAŞAMIŞTI
 Cingöz ailesi trafik canavarı acısını 10 yıl önce de yaşamıştı. Yıldız ve Şahin Cingöz çiftinin 6 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki Okyanus Cingöz'de Muğla'nın Bodrum ilçesinde kendisini evlatlık isteyen bir akrabalarının evinin önünde dolmuş çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Cingöz ailesinden geride kalan akrabaları anne, baba ve kardeşlerini de ikinci kez trafik kazası acısı yaşayarak bir kez daha yıkıldı.
NİŞANLISI CAN SU'NUN PAYLAŞIMLARI YÜREK BURKTU
 Bu arada, Kazım Orbay Cingöz'ün kazadan saatler önce nişanlandığı Can Su ise sosyal medyada yürek burkan paylaşımlarda bulundu. Can Su, nişanlısı Cingöz ile fotoğraflarını paylaşıp "Sonsuz aşkım sonum oldun, Aşkım biz yine de kavuşacağız öbür dünyada, ben sensiz yaşayamam Orbay kalk geri dön, aşkım sana ölüm yakışmadı, sonsuz aşkım sonum oldun" şeklindeki notları okuyan herkesi ağlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...