Tgrt Haber
12 Mart 2018 20:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

On Numara sonuçları! 12 Mart On Numara Sonuçları sorgulama

On Numara sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları, 12 Mart’ta saat 21:21’de kurumun çekiliş sayfasında açıklanırken, noter huzurunda yapılan çekilişte büyük ikramiye tutarı 348 bin 288 Türk Lirası. Çıkan 22 sayıda 10 numarayı bilen kişiler büyük ikramiyenin sahibi oluyor.

On Numara sonuçları! 12 Mart On Numara Sonuçları sorgulama
on numara,on numara çekiliş sonuçları,on numara ne zaman çekiliyor

On Numara uzun zaman sonra ilk defa devretti, büyük ikramiye verileri Milli Piyango'nun resmi web sitesinde yayınlandı! 20 haftadır şans oyununa bakıldığında ilk kez devir görülürken hangi numaralar çıktı? Her hafta birden fazla kişiye büyük ikramiye çıkarken, bu hafta devir yaşanması dikkat çekti! Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanan ikramiye verileri ve en çok-en az çıkan sayılar!

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Geçen hafta On Numara'da 10 bilen 3 kişi 117 bin 381 lira 85 kuruş ikramiye kazanmıştı. Hemen hemen her hafta büyük ikramiyenin birilerine çıktığı On Numara'da sonuçlar, bu akşam Milli Piyango İdaresi'nin (MPİ) Ankara'daki binasında yapılacak çekilişle belli olacak. İşte On Numara'ya dair tüm detaylar...

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır. On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...