Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2017 17:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Şans Topu Sonuçları açıklandı | 17 Mayıs 2017 Şans Topu sonucu ÖĞREN

Şans Topu Sonuçları az önce açıklandı. Şans Topu Sonucu Milli Piyango İdaresi tarafından her Çarşamba günü olduğu gibi bu hafta da belli oldu. Şans Topu sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Şans Topu Sonuçları açıklandı | 17 Mayıs 2017 Şans Topu sonucu ÖĞREN
şans topu sonuçları, şans topu sonucu, milli piyango idaresi, mpi,

Şans Topu sonuçları az önce açıklandı. Şans Topu sonucu Milli Piyango İdaresi tarafından her Çarşamba günü olduğu gibi bu hafta da belli oluyor. Şans Topu sonuçlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Şans Topu sonuçları haberimizin detayında yer alan MPİ'nin resmi sitesinden öğrenebilirsiniz.

Şans Topu Sonuçları açıklandı | 17 Mayıs 2017 Şans Topu sonucu ÖĞREN

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU İKRAMİYELERİ NEREDEN ALINIR?

Milli Piyango İdaresi’nin gerçekleştirdiği Şans Topu oyunu çekilişi sonucunda ikramiye kazanan talihlilerden;
1+1, 2+1, 3+1 ve 4 bilenler Loto bayilerinden,
4+1 ve 5 bilenler Loto Bayileri ya da Milli Piyango İdaresi şubelerinden,
5+1 bilen ve büyük ikramiye almaya hak kazananlar da Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nden ikramiyelerini alabilirler.

ŞANS TOPU OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

Şans Topu çekilişleri her Çarşamba saat 21:15’te Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Ankara’da bulunan Balgat binasında yapılmaktadır. Noter huzurunda yapılan çekilişler sonucunda kazanan numaraların belirlenerek duyurulma işlemi saat 21:45’e kadar sürer. Şans Topu oynamak için kupon üzerinde iki sayı kümesi vardır. Bu iki sayı kümesinden belirlenen miktarda sayı seçilir. İlk küme içinde 1’dem 34’e kadara sayılar yer alır. Bu 34 sayı içinden 5 tanesi seçilir ve işaretlenir. İkinci sayı kümesinde de 1’den 14’e kadar sayılar bulunur. İkinci sayı kümesinden de 1 tane sayı seçilerek işaretlemesi yapılır.
 
Şans Topu çekilişinde 1+1, 2+1, 3, 3+1, 4, 4+1, 5 ve 5+1 olmak üzere 8 ikramiye grubu vardır. Çekilişler Çarşamba günleri gerçekleştirildiği için, Perşembe günü sabahından Çarşamba günü saat 21.00’a kadar çekilişlere katılım sağlanabilir. Şans Topu biletleri, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından yetki verilmiş olan yerlerden alınmalıdır. Yetkisi olmayan yerlerden alınacak olan biletlere ikramiye ödenmez.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...