Tgrt Haber
04 Ocak 2017 19:29 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Şans Topu sonuçları burada 4 Ocak 2017 Şans Topu sonucu ÖĞRENİN

Şans Topu sonuçları belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Şans Topu sonucu sonrası kazandıran numaralar hangileri oldu. İşte Şans Topu sonuçları.

Şans Topu sonuçları burada 4 Ocak 2017 Şans Topu sonucu ÖĞRENİN
şans topu sonuçları, şans topu sonucu, mpi, mpi şans topu, şans topu 4 Ocak 2017, şans topu öğren,

Şans Topu sonuçları belli oldu. Şans Topu sonucu yine her hafta olduğu gibi bu Çarşamba günü de herkesten önce sadece TGRT Haber de sizlerle oluyor. Şans Topu sonucu sonrası kazandıran numaralar hangileri olacak, herkes bunu merak ediyor. Şans Topu sonuçlarına haberimizin detayında yer alan resmi bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İŞTE ŞANS TOPU 4 OCAK 2017 SONUÇLARI

Şans Topu sonuçları burada 4 Ocak 2017 Şans Topu sonucu ÖĞRENİN

ŞANS TOPU SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU NASIL OYUNU NASIL OYNANIR?

Şans topu oynamak için 1’den 34’e kadar olan rakamlardan 5 tanesini işaretlemek ve sonrasında bu işaretlenen rakamlara ek olarak 1’den 14’e kadar olan rakamlardan bir tane daha seçmek gerekmektedir. Çoğu zaman +1’li olan kısım bilinir ve üstten de bir adet rakam bilinebilirse ikramiye kazanılmış demektir.

8 tane ikramiye çeşidi bulunan Şans Topu’nda ikramiyenin büyüklüğüne göre ödemeyi bayiler ya da genel müdürlükler aracılığı ile temin etmek mümkündür. Çarşamba günleri saat 21:00 itibariyle çekiliş sonuçları açıklanmaktadır. Şans topu kazanma oranı en yüksek olan oyunlardan bir tanesidir. 4 Ocak Çarşamba günü çekiliş sonuçları haberimizde eş zamanlı olarak yerini alacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...