Tgrt Haber
09 Temmuz 2017 10:11 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto sonuçları belli oldu! | 8 Temmuz 2017 Sayısal Loto sonucu SORGULA

Sayısal Loto sonuçları dün akşam belli oldu. 8 Temmuz 2017 Sayısal Loto sonucu ve tüm detayları haberimizde yer alıyor. Sayısal Loto Sonuçları belli oldu haberimizden takip edebilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları belli oldu! | 8 Temmuz 2017 Sayısal Loto sonucu SORGULA
sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonucu, sayısal loto öğren, sayısal loto sonucu öğren, milli piyango,8 Temmuz 2017 sayısal loto sonuçları,1 temmuz sayısal loto,

Sayısal Loto sonuçları dün akşam belli oldu. 8 Temmuz 2017 Sayısal Loto sonucunu ve tüm detayları haberimizde yer alıyor. Sayısal Loto sonuçları dün akşam belli oıldu haberimizden takip edebilirsiniz.. Haberimizde yer alan ve Milli Piyango İdaresi'nin resmi bağlantısı olan ilgili bölümden sonuçlar açıklandığı an kazandıran rakamlara ulaşabilirsiniz.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayısal Loto sonuçları, 8 Temmuz akşamı Milli Piyango İdaresi'nin gerçekleştirdiği çekilişin ardından kamuoyu ile paylaşıldı. Büyük ikramiyesi geçtiğimiz iki hafta boyunca devrolan Sayısal Loto, sonuçların açıklanmasıyla birlikte bu haftaki talihlilerini buldu. İşte, 8 Temmuz Sayısal Loto sonuçları ve kişi başına düşen ikramiye bedeli

Toplam 8 milyon 818 bin 340 TL'nin dağıtılacağı Sayısal Loto'nun kazandıran numaraları; 4,15, 25, 31, 40, 49

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...