Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Kasım 2016 19:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto sonuçları ÖĞRENİN, 26 Kasım 2016 Sayısal Loto sonucu

Merakla beklenen Sayısal Loto sonuçları belli oldu. Millii Piyango İdaresi tarafından 26 Kasım 2016 tarihli Sayısal Loto sonucu ve kazandıran numaralar için haberimizden bilgileri alabilirsiniz.

Sayısal Loto sonuçları ÖĞRENİN, 26 Kasım 2016 Sayısal Loto sonucu
sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonucu, sayısal loto sonuçları öğren, sayısal loto sonucu mpi, mpi loto,

Sayısal Loto sonuçları 26 Kasım 2016 tarihli çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından her Cumartesi yapılan Sayısal Loto çekiliş sonuçlarına yine TGRT Haber aracılığıyla en hızlı şekilde ulaşabilirsiniz. Sayısal Loto sonuçlarına haberimizde yer alan bağlantıdan ulaşabilir ve sonuçları an be an öğrenebilirsiniz.

 

 

SAYISAL LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İŞTE SAYISAL LOTO 26 KASIM 2016 SONUÇLARI

Sayısal Loto sonuçları ÖĞRENİN, 26 Kasım 2016 Sayısal Loto sonucu

İkramiyeler kazanıldıktan sonra, ikramiyeleri alma sürecinde 2 ana yol vardır. Bunlardan bir tanesi Milli Piyango İdaresi Şubeleri, bir diğeri ise, MPİ temsilen bayiliklerdir.

Biletinizde 3 ve 4 tane sayı bildiyseniz, MPİ temsilen toto bayiliklerine gidilmesi gerekmektedir.

5 sayı bildiyseniz, MPİ şubelerine ya da bayiliklerine gidilmelidir.

Tüm sayıları doğru olarak bildiyseniz MPİ Genel Müdürlüğüne gidilerek büyük ikramiye alınmalıdır.

Her birini doğru olarak bilenler, ikramiye ödüllerini eğer biletlerine zarar gelmemiş ve 1 yıllık zaman aşımına uğramamışsa alabilmektedirler. Özellikle biletin üzerindeki barkot ve sayıların net bir şekilde okunabilmesi de ayrıca bir önemli olmaktadır.
Devir sistemi Sayısal Loto'da da en çok görülen durumlardan bir tanesidir. 6 bilinmediğinde büyük ödül diğer haftaya kayar ve o hafta içerisinde 6 bilen kişi, çok daha büyük ikramiye ödülünün sahibi olmaktadır. Tüm bu aşamalardaki süreçler yasal olarak incelenmektedir. Bilet sahibi, biletini kurallara uygun olarak MPİ şubelerine ya da loto bayilerine götürdüğünde hakkı olduğu ikramiyesini alabilmektedir. İkramiyenin ödenme süreleri gibi etmenler, eğer büyük ödül ise MPİ tarafından gerekli açıklamalar yapılmaktadır. Böylece Sayısal Loto büyük ödülü kazanılmış olacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...