Tgrt Haber
26 Eylül 2016 09:31 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Sayısal Loto sonuçları sorgulama 24 Eylül 2016 - Sayısal Loto sonuçları MPİ sonuçları

24 Eylül 2016 Sayısal Loto sonuçları MPİ tarafından açıklandı. Sayısal Loto sonuçları sorgulama yapabilirsiniz. Sayısal Loto sonuçları MPİ sonuçları açıklandı. Sayısal Loto'nun 1037'nci hafta çekilişine göre 6 bilen iki kişi, 3 milyon 360 bin 911 lira 60'ar kuruş kazandı

Sayısal Loto sonuçları sorgulama 24 Eylül 2016 - Sayısal Loto sonuçları MPİ sonuçları
Sayısal Loto sonuçları, Sayısal Loto, Sayısal Loto sonuçları açıklandı mı, Sayısal Loto sonuçları ne zaman açıklanacak, Sayısal Loto sonuçları sorgulama, Sayısal Loto sorgulama,Sayısal Loto sonuçları MPİ sonuçları,Sayısal Loto sonuçları 24 Eylül 2016

24 Eylül 2016 Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi tarafından açıklandı. Sayısal Loto sonuçları sorgulama yapabilirsiniz. Sayısal Loto sonuçları MPİ sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, bu haftaki çekilişte 5 bilen 307 kişi 2 bin 654 lira 80'er kuruş, 4 bilen 13 bin 254 kişi 46 lira 50'er kuruş, 3 bilen 246 bin 399 kişi 7'şer lira ikramiye alacak. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan ilana göre 4 kez devir yapan Sayısal Loto, sonunda sahibini buldu. İstanbul’un Bakırköy ve Çekmeköy ilçelerine tuttu. Sayısal Loto sonuçları, kazandıran numaralar ve ikramiye tutarlarını haberimizde bulabilirsiniz.  Sayısal Loto'da çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

24 EYLÜL 2016 SAYISAL LOTO SONUÇLARI:7 - 16 - 17 - 18 - 31 - 32

Büyük ikramiyeyi kazanan talihlilerin kuponlarını İstanbul Bakırköy ve Çekmeköy'den yatırdığı belirtildi.

SAYISAL LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.
Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.
İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.
Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir. Bu şekilde yapılacak devir üç haftadan fazla olamaz. Dördüncü haftada altı numarayı doğru tahmin eden çıkmazsa, bu gruba ayrılan tutar, önceki haftalardan devredilmiş tutarlar ile birlikte beş numarayı (olmaması halinde dört numarayı) bilenler arasında dağıtılır." olarak belirlenmiştir.
Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
* (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
* (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
* (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.
Sayısal Loto sonuçları sorgulama 24 Eylül 2016 - Sayısal Loto sonuçları MPİ sonuçları

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...