Tgrt Haber
04 Eylül 2015 14:56 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:15

Şehir merkezinde çatışma! Bu 2 terörist öldürüldü

Tunceli kent merkezinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'ne PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Polislerinde karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü, 2 polis memuru ile ile bazı siviller yaralandı.

Şehir merkezinde çatışma! Bu 2 terörist öldürüldü
pkk, tünceli, terörist, çatışma,

Tunceli’de kent merkezinde karakol basmaya kalkışan PKK’lı teröristlerden 2’si öldürüldü. Çatışmada yaralanan bir polis memuru şehit oldu. Kentin en merkezi yeri Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi’ne bugün saat 11.30 sıralarında PKK’lılar saldırdı ve polisler anında karşılık verdi. Güvenlik güçleriyle teröristler arasında çatışma başlayınca çevredekiler panik içinde kaçıp kendine güvenli bir yer aramaya başladı. Özel Harekat timlerinin de gelmesiyle devam eden ve yüzlerce kişinin film izler gibi izlediği çatışmada 2 PKK’lı öldü. Çatışma sırasında 2 polis ile çevrede bulunan bazı sivillerden yaralananlar oldu. 
Bu sırada ölen PKK’lıların yanına gitmek isteyen kişilere engel olmak isteyen güvenlik güçleri havaya ateş açtı. Gerginliğin tırmandığı Tunceli’de, kentin bazı semtlerinden de silah sesleri duyuldu.
BOMBANIN PİMİNİ ÇEKTİ
Görüntülere göre PKK'lılardan biri ölmeden önce bombanın pimini çekiyor.
1 POLİS MEMURU ŞEHİT OLDU
Çatışma sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan 2 polisten biri kurtarılamayarak şehit düştü. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...