Tgrt Haber
26 Haziran 2015 22:25 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:07

SGK Hizmet dökümü sorgulama SSK ve SGK prim borç gün sorgulaması

SGK ve SSK sorgulama işlemlerinin tümü internet üzerinden yapılabiliyor artık. SGK sorgulama işlemi nasıl yapılır ve SSK sorgulaması işleminin tüm detayları burada.

SGK Hizmet dökümü sorgulama SSK ve SGK prim borç gün sorgulaması
sgk,ssk,sgk sorgulama,ssk sorgulama

SGK ve SSK sorgulama işlemlerinin tümü internet üzerinden yapılabiliyor artık. SGK sorgulama işlemi nasıl yapılır ve SSK sorgulaması işleminin tüm detayları burada. SGK ve SSK sorgulama işlemlerini internet üzerinden yapmak artık çok kolay! SGK sorgulama işleminin nasıl yapıldığını ve SSK sorgulama işleminin tüm detaylarını sizler için hazırladığımız haberimizde bulabilirsiniz. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet hizmetleri sayesinde artık çok daha pratik bir şekilde SGK hizmet dökümü sorgulama gibi işlemlerinizi internet kolaylığında yaparak, en güncel sigorta durumunuzu öğrenebilirsiniz. Son yıllarda hızla gelişen modern internet teknolojisinin sağladığı yeni nesil avantajlar ve kolaylıklar ile insanların pek çok alandaki işlemini daha hızlı şekilde yapabilmesine yardımcı olması, kamu kurumları tarafından kamu kurumu hizmetlerinde de aktif olarak internet teknolojisinin kullanılmasına yol açıyor. Türkiye’de internet teknolojisini en aktif şekilde kullanan kamu kurumlarının başında Sosyal Güvenlik Kurumu geldiğinden sigorta mükellefleri pek çok sigorta işleminde internet avantajlarından ve kolaylıklarından yararlanabilme fırsatına sahip olabiliyor. 2006 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Türkiye’deki sigorta hizmetlerinde daha modern standartların yakalanabilmesi amacı ile kurulan Sosyal Güvenlik Kurumu, sigorta mükelleflerine sunduğu sigorta hizmetlerinde en aktif şekilde internet teknolojisini kullanıyor. Bu şekilde Türkiye’deki kamu hizmetlerinin daha çağdaş ve daha modern standartlara ulaştırılabilmesine yardımcı olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde oluşturduğu geniş online sigorta hizmetleri ağı ile sigorta mükellefleri, sigorta işlemlerini çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor.

SGK SORGULAMAİÇİN TIKLAYINIZ!

SGK HİZMET DÖKÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ!

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUMUYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ!

SGK BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...