Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2016 02:12 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Siirt'te askere hain saldırı, 3 şehit

Siirt Valiliği, askeri aracın geçişi sırasında tuzaklanmış patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu 3 askerin şehit olduğunu bildirdi.

Siirt'te askere hain saldırı, 3 şehit
siirt, asker ,saldırı,

 Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, "27 Temmuz 2016 günü saat 20.45 sıralarında ilimiz Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanında, yeni Eruh yolu üzerinde, Kayaboğaz köyü yakınlarında askeri konvoyun geçişi esnasında bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca önceden yola yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu 3 askeri personelimiz şehit olmuştur. Olay yerine Jandarma Özel hareket ve Olay yeri İnceleme timleri sevk edilmiş, araştırma, soruşturma ve geniş çaplı operasyonel faaliyetler devam etmektedir. Hain ve alçakça yapılan saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...