Tgrt Haber
21 Şubat 2017 16:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Silahtar Mustafa Paşa kimdir? Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü?

Silahtar Mustafa Paşa kimdir merak ediliyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de yer alan Silahtar Mustafa Paşa’nın hayatını ve ölümünü sizler için derledik.

Silahtar Mustafa Paşa kimdir? Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü?
silahtar mustafa paşa, muhteşem yüzyıl kösem

Silahtar Mustafa Paşa kimdir, Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü sorularının cevaplarını sizler için derledik. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde yer alan Silahtar Mustafa Paşa’nın hayatını ve ölümünü sizler için hazırladık. Peki Silahtar Mustafa Paşa kimdir? Silahtar Mustafa Paşa Balkan kökenli devlet adamı ve askerdir. Babası tüccardır, Silahdar Mustafa'nın babasıyla ilgili gizli bir yarası vardır. Mustafa, Sultan Murad'ın en yakın dostudur. Çoğu zaman Murad'ın aklı selim yanını temsil eder. Güçlü, kuvvetli ve yapılı bir erkektir.

Silahtar Mustafa Paşa kimdir? Silahtar Mustafa Paşa nasıl öldü?

SİLAHTAR MUSTAFA PAŞA - CANER CİNDORUK KİMDİR?

Geçtiğimiz sezon Hülya Avşar, Ekin Koç ve Beren Saat’in rol aldığı ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisine oyuncu takviyesi yapıldı. İkinci sezonda IV. Murad dönemini anlatacak olan projeye, Metin Akdülger, Mehmet Günsür ve Farah Zeynep Abdullah’ın ardından Caner Cindoruk da dahil oldu. Son olarak ‘İstanbul Sokakları’ adlı dizide rol olan oyuncu, Kösem’de "Silahtar Mustafa Paşa" rolüyle kamera karşısına geçti. Sultan Murad dönemini anlatan kitaplar okumaya ve belgeseller izlemeye başlayan Cindoruk, tarih uzmanları eşliğinde rolüne çalışıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...