Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2017 12:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Son Depremler! Manisa'da deprem oldu! Kaç şiddetinde? KANDİLLİ

Son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. İzmir'den sonra bir ilde daha deprem oldu. Bugün saat 11.56' da merkezüssü Manisa olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başka deprem oldu mu? Son Depremler haberimizde.

Son Depremler! Manisa'da deprem oldu! Kaç şiddetinde? KANDİLLİ
manisa,deprem,son dakika,son dakika deprem haberleri,son depremler,en son depremler,izmir deprem,

Türkiye'de deprem olamaya devam ediyor. Son dakika deprem haberleri gelmeye devam ediyor. İzmir'den sonra Manisa'da sallandı. Bugün  saat 11.56' da merkezüssü Manisa olan 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başka deprem oldu mu? İşte türkiye'de olan son depremler. Manisa'da deprem meydana geldi.  

Son Depremler! Manisa'da deprem oldu! Kaç şiddetinde? KANDİLLİ

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem  Dairesinin tespitine göre, saat 11.56'da merkez üssü Manisa'nın Şehzadeler ilçesi  olan 4 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.    Depremin 6,95 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.
Kandilli Rasathanesi ise  merkezüssü Manisa olan 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi.

SON DEPREMLER İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...