Tgrt Haber
14 Mart 2015 02:45 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Şota Arveladze istifa etti, işte yaşananlar!

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, 2-1 mağlup oldukları Toku Konyaspor maçı sonrası istifa ettiğini açıkladı.

Şota Arveladze istifa etti, işte yaşananlar!
şota istifa,Şota Arveladze,Torku Konyaspor Kasımpaşa maçı

Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, Torku Konyaspor maçının ardından istifa ettiği açıkladı. Şota, "Maç sonu arkadaşlarla konuştum ve istifa ettiğimi açıkladım" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşan Kasımpaşa, sahadan 2-1'lik skorla mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Şota, maçın ilk yarısında yaşanan olayın sorulması üzerine, "Olayı fazla konuşmak istemiyorum. Benim yerimde herkes aynı şeyi yapardı" dedi. Ardından istifasını açıklayan deneyimli teknik adam, "Kasımpaşa'nın hocası olarak bu kararı verdim. Hem de bize yakışan budur. Maç sonu arkadaşlarla konuştum ve istifa ettiğimi açıkladım. Kulüpte çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarıma bundan sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...