Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Şubat 2016 10:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:44

Süper Loto çekilişi, MPİ sorgula, Süper Loto Sonuçları, sorgulama - Süper Loto, kazanan numaralar

9 haftadır devreden Süper Loto’da, ikramiye 20 milyon lirayı aştı. Süper Loto sonuçları, Süper Loto çekilişi, MPİ sorgula, 11 Şubat çekilişi bu akşam yapılacak. Beklenen rakam 23 milyon lira ve büyük ikramiye için Süper Loto çekilişi, bugün saat 21.00'da! Süper Loto sonuçları, sorgula, hemen Bilginiz Olsun. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilen Süper Loto çekilişi öğren, sorgulama ve sorgula... Süper loto çekilişi sorgulama, sorgula, İşte merakla beklenen o çekiliş ve işlevleri. Süper Loto sonuçları sorgula, süper loto çekilişi tahmini, kazanan numaralar, MPİ 11 Şubat şanslı numaraları.

Süper Loto çekilişi, MPİ sorgula, Süper Loto Sonuçları, sorgulama  - Süper Loto, kazanan numaralar
süper loto, milli piyango, Süper Loto çekilişi, Süper Loto sonuçları, Süper Loto 11 Şubat çekilişi, süper loto sorgula, süper loto sorgulama, süper loto öğren, süper loto giriş, süper loto sonuçları sorgula,süper loto bilet çekiliş, kazanan numaralar

Süper Loto’da, ikramiye 20 milyon lirayı geçti. Süper Loto sonuçları, süper loto çekilişi, MPİ sorgula,11 Şubat çekilişi bu akşam olacak. Beklenen rakam 23 milyon lira ve büyük ikramiye için Süper Loto çekilişi, bugün saat 21.00'da... Süper Loto sonuçları sorgula, hemen bilginiz olsun. Milli Piyango İdaresi tarafından çekilen Süper Loto çekilişi öğren, sorgulama ve sorgula. Süper Loto çekilişi sorgulama, sorgula. İşte merakla beklenen o çekiliş ve işlevleri. Süper loto sonuçları, süper loto çekilişi tahmini, kazanan numaralar, MPİ 11 Şubat şanslı numaraları. Bütün detaylar haberimizde...

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

9 haftadır devreden Süper Loto’nun 23 milyon TL olması beklenen ikramiyesi nedeniyle vatandaşlar loto bayilerine koştu. Milli Piyango İdaresi'ne bağlı Süper Loto ikramiyesinin çekiliş saatine kadar yaklaşık 23 milyonu bulması beklenirken, büyük ikramiyeyi duyan vatandaşlar loto bayilerine akın etti. Gişeye gelen vatandaşların bazıları cihazın şansına oyunu bırakırken, bazıları ise uzun süre kolonları doldurmakla uğraştı.

“YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİNİ DE GEÇEBİLİR”

Bakırköy Nimet Abla Milli Piyango Gişesi'nde çalışan Mahmut Selçuk, “Satışlar gayet iyi. Süper Loto’nun şimdiki ikramiyesi 20 milyoneka ulaştı. Yarına kadar bu ikramiyenin 23 milyona kadar ulaşması bekleniyor. Bugün Süper Loto’nun günü olmamasına rağmen, yoğun bir ilgi var. 9 haftadır devrediyor ve kimse bu kadar devretmesini beklemiyordu. Böyle devam ederse yılbaşı büyük ikramiyesini geçme durumu da var” dedi.
 
VATANDAŞLARIN HAYALLERİNİ SÜSLÜYOR  
"Süper Loto ikramiyesini kazanırsam evi olmayanlara yardım etmek istiyorum" diyen Mikail Küçükoğlu, “Eğer ben kazanırsam, benim gibi olan çok garibana yardım etmeyi düşünüyorum. Evi olmayıp ihtiyacı olanların çoğuna yardım etmek istiyorum. Önce bana bir ev alacağım, ondan sonra hepsini dağıtacağım” diye konuştu.
Maddi yetersizlikten dolayı eşi tarafından terk edildiğini söyleyen Zeki Kuru, “Süper loto ikramiyesi bana vurursa belki eşim geri döner. Maddi sıkıntılardan dolayı beni bırakıp giden eşim eğer ikramiye bana gelirse, geri döner” şeklinde konuştu.
Nimet Abla gişelerinin uğurlu geldiğini belirten Işıl Sipahioğlu ise, ”Süper Loto’yu geçtiğimiz haftalarda da oynadım, sürekli olarak birer numara farkla kaçırdım. İnşallah nasip olur da bize çıkar, biz de etrafımızdaki kişilerle beraber sevinç yaşarız. Bu gişe bana uğurlu geliyor. Ben Antalya’da oturuyorum, ne zaman İstanbul’a gelsem burada oynuyorum” ifadelerini kullandı.

SÜPER LOTO EN ÇOK ÇIKAN SAYILAR

Süper Loto 11 Şubat çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler Süper Loto en çok çıkan sayılar hangisi sorusunun yanıtını arıyor. Süper Loto'da en çok çıkan sayıları sizler için derledik.
İşte Süper Loto en çok çıkan sayılar listesi...
35 rakamı 62 kez, 
13 rakamı 54 kez,
1 rakamı 54 kez, 
37 rakamı 53 kez, 
45 rakamı 52 kez, 
31 rakamı 50 kez, 
17 rakamı 49 kez, 
12 rakamı 42 kez,

GEÇEN HAFTA SÜPER LOTO SONUÇLARI

Süper Loto'da geçen hafta çıkan sayılar 10-12-15-18-29-47 olmuştu. 6 bilen çıkmayınca Süper Loto'da 18 milyon liralık ikramiye bu haftaya devretmişti. Geçen hafta Süper Loto'da 5 bilenler 5 bin 206 lira, 4 bilenler 88 lira, 3 bilenler ise 7 lira 40 kuruş ikramiye kazanmıştı. 
Süper Loto çekilişi, MPİ sorgula, Süper Loto Sonuçları, sorgulama  - Süper Loto, kazanan numaralar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...