Tgrt Haber
22 Şubat 2018 20:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgula! 22 Şubat | Süper Loto Devretti Mi?

Merakla beklenen Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulamak için doğru adrestesiniz. 22 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu? sorusunu soranlar bu habere bakabilir. MPİ tarafından her hafta perşembe günü düzenlenen Süper Loto sonuçları açıklandı. İşte Süper Loto çekiliş sonuçları ile ilgili merak ettikleriniz.

Süper Loto Çekiliş Sonuçları Sorgula! 22 Şubat | Süper Loto Devretti Mi?
süper loto,süper loto çekiliş sonuçları,22 şubat süper loto çekildi mi,süper loto sorgulama ekranı,super loto devretti,super loto sonuclari

Merakla beklenen Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulamak için doğru adrestesiniz. 22 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu? sorusunu soranlar bu habere bakabilir. MPİ tarafından her hafta perşembe günü düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. İşte Süper Loto sonuçları ile ilgili merak ettikleriniz.

22 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Vatandaşlar dev ikramiyenin sahibini merak ediyor. 3 haftadır devreden Süper Loto büyük ikramiyesini bu hafta bilen olacak mı? Milli Piyango İdaresi, canlı yayında, noter huzurunda Süper Loto çekiliş sonuçlarını açıkladı. İşte 22 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları…

22 ŞUBAT SÜPER LOTO SONUÇLARI

Milli Piyango İdaresi, büyük ikramiye tutarını 8 milyon 579 bin TL olarak açıkladı:

4, 17, 22, 27, 43, 47

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Süper Loto'da en çok çıkan numaralar 

Süper Loto'da en çok kazandıran numaralar sırasıyla 35, 13, 1, 37, 45, 33, 17 ve 23 şeklinde. Çekilişte en az çıkan sayılar ise; 7, 11, 27, 28, 42, 52 ve 53’tür. Süper Loto’da tarihinin en büyük ikramiyesi 12 Mart 2009’da 49 milyon 817 bin 807 lira olmuştu. Rekor haftasında 6 bilen İstanbul Beylikdüzü ve Bursa Nilüfer’deki iki talihli yaklaşık 25 milyon liralık ikramiyenin sahibi olmuştu.

Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında 

Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler idarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesi yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve idarece belirlenen şubeler tarafından yapılır. İkramiyelerin, bayiler ve şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devreder.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenir.

Süper Loto ikramiye merkezleri 

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

Süper Loto çekilişi nasıl oynanır?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca ” oyun ” olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

Süper Loto çekilişi devir kuralı 

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto ve diğer şans oyunlarında belli bir devir kuralı vardır. Süper Loto'da devir kuralı basittir. Süper Loto çekilişinde altı bilen çıkana kadar ikramiye her hafta devir eder. Süper Loto'da devir sınırı yoktur. Süper Loto dışındaki Sayısal Loto, Şans Topu ve On Numara'da ise devir sayısı 3 hafta ile sınırlandırılmıştır. Bu oyunlarda 3 hafta devir eden ikramiyeyi takip eden haftada kazanan olmaz ise bir aşağıdaki bilenler arasında dağıtılır. Milli Piyango İdaresi'nin devir kuralı için yaptığı duyuru ise şu şekildedir;

“Sayısal oyunların oyun planları gereği; Sayısal Loto, Şans Topu ve On numara oyunlarında 4.kez büyük ikramiyeyi bilen olmaması halinde büyük ikramiye tutarı bir alt grupta ikramiye bilenlere dağıtılır. Süper Loto oyununda ise devir sınırlaması olmadığı için, altı rakamı doğru tahmin eden çıkana kadar devir devam etmektedir.

Bu nedenle Sayısal Loto oyununun 14/01/2017 tarihli 1053. hafta çekilişi sonucunda; 4.kez 6 bilen olmadığı için büyük ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılmıştır.

Aynı şekilde daha önce de Şans Topu oyununun 01/08/2012 tarihli 581. hafta çekilişinde ve Sayısal Loto oyununun 26/03/2016 tarihli 1011. hafta çekilişinde 4. kez büyük ikramiyeyi bilen olmadığı için büyük ikramiye 5 bilenler arasında dağıtılmıştır.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...