Tgrt Haber
04 Ekim 2017 21:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:34

Süper Loto sonuçları, 5 Ekim 2017 Süper Loto burda | Süper Loto sonucu SORGULA

Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından belirleniyor. Her Perşembe çekilişi yapılan Süper Loto yine bu hafta büyük ilgi göreceğe benziyor. Süper Loto sonuçlarına haberimizden anında ulaşabilir ve Süper Loto sonucunu kolayca öğrenebilirsiniz. Süper Loto sonuçları ve sonucu haberimizde yer alıyor.

Süper Loto sonuçları, 5 Ekim 2017 Süper Loto burda | Süper Loto sonucu SORGULA
süper loto sonuçları,süper loto sonucu,süper loto,süper loto mpi,süper loto öğren,mpi

Süper Loto sonuçları Milli Piyango İdaresi MPİ tarafından belirleniyor. Her Perşembe çekilişi yapılan Süper Loto yine bu hafta büyük ilgi göreceğe benziyor. Süper Loto sonuçlarına haberimizden anında ulaşabilir ve Süper Loto sonucunu kolayca öğrenebilirsiniz. Süper Loto sonuçları ve sonucu haberimizde yer alıyor. Süper Loto sonuçlarına tgrthaber.com.tr aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Aşağıda yer alan bağlantıdan kolayca açıklandığı anda hemen öğrenebilirsiniz.

Süper Loto sonuçları, 5 Ekim 2017 Süper Loto burda | Süper Loto sonucu SORGULA

SÜPER LOTO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto çekilişi her hafta Perşembe günü düzenlenir. Çekiliş kuponu 6 kolondan oluşur. Kolonda 1’den 54’e kadar sayılar yer alır. Her kolondan 6 sayı seçilerek işaretlenir. Çekilişe katılım için sınır bulunmaz. İstenilen sayıda kolon doldurularak çekilişe katılım sağlanabilir. Kolonlarda işaretleme yapılırken kırmızı kalem kullanılmamalı ve işaretlemeler dik olarak yapılmalıdır. Oynanan kolon iptal edilmek istendiğinde, kolon altında yer alan iptal kutucuğunun işaretlenmesi yeterlidir. Çekiliş için oynana kupon arkasına ad ve soyad yazılarak imza atılması gerekir. Yapılacak olan bu basit işlem, ikramiye kazanılması durumunda ispat niteliği taşıyacaktır.

SÜPER LOTO İKRAMİYE ÖDEME MERKEZLERİ

(3) ve (4) bilenlerin ikramiyelerini bayiler,
(5) bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve Milli Piyango İdaresi Şubeleri,
(6) bilenlerin ikramiyeleri Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünce ödenmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...