Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2016 23:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Survivor 2016'da bu hafta elemeye kimler kaldı - Survivor 3. elemeye kim kaldı

Survivor'da rekabet günler geçtikçe daha da artıyor. Dün akşam yayınlanan bölümde final sembolünü kazanan isimler Nagihan ve Yatta oldu. Böylelikler Ünlüler takımı mor odada mantı keyfini kazanan takım oldu. Bireysel dokunulmazlık kim kazandı, Survivor 3. elemeye kim kaldı, Survivor elemeye kalan isimler ve Survivor 29 Mayıs son bölüm detayları burada.

Survivor 2016'da bu hafta elemeye kimler kaldı - Survivor 3. elemeye kim kaldı
Survivor, Survivor dokunulmazlık, elemeye kalan isimler, ünlüler, gönüllüler, acun ılıcalı, sms sıralaması,Oyun,Amerika,Survivor,bu hafta elemeye kimler kalacak, survivor bireysel dokunulmazlık, survivor dokunulmazlık, acun, survivor 2016,

Survivor'da rekabet günler geçtikçe daha da artıyor. Dün akşam yayınlanan bölümde final sembolünü kazanan isimler Nagihan ve Yatta oldu. Böylelikler Ünlüler takımı mor odada mantı keyfini kazanan takım oldu. Bireysel dokunulmazlık kim kazandı, Survivor 3. elemeye kim kaldı, Survivor elemeye kalan isimler ve Survivor 29 Mayıs son bölüm detayları burada.Survivor 30 Mayıs 2016’da Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince Nagihan Karadere de otomatik olarak 3’üncü eleme adayı oldu. Survivor 2016’da 30 Mayıs akşamı da sürpriz isimler eleme potasına girmiş ve eleştirilerini dile getirmişlerdi. İşte detaylar...

SURVİVOR 3. ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Survivor 30 Mayıs 2016’da Ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince Nagihan Karadere de otomatik olarak 3’üncü eleme adayı oldu. Survivor’da Nagihan uzun süre sonra ilk kez eleme adayı oldu ve potaya girdi. Gönüllüler takımı da Nagihan'ın "Alın size dokunulmazlık" sözüne atıfta bulunmayı ihmal etmedi, biz öyle yapmayalım dediler. Nagihan ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası hüngür hüngür ağladı. Ünlüler takımında gitme adayı, yani eleme adayı olan Semih ve Yattara’nın yanına bir de Nagihan eklenince Ünlülerde tam bir hüzün yaşandı. Daha önce Atakan ve Yunus’u her fırsatta potaya sokan ekip şimdi birbirleriyle çarpışacak. Ünlülerde kimin eleneceği, adaya kimin veda edeceği şimdiden tartışılmaya başlandı. 

 

SEMİH ÖZTÜRK VE İBRAHİM YATTARA ELEME ADAYI!

Konseyde ismi en çok yazılan isim Semih Öztürk oldu. Yunus Günçe bireysel dokunulmaz olduğu için Yattara’yı söyledi ve 29 Mayıs Survivor’da eleme adayları belli oldu. 

BİREYSEL DOKUNULMAZ YUNUS GÜNÇE!

Yunus Günçe ise oynanan bireysel dokunulmazlık oyununda kolye sahibi oldu. Yunus Günçe’nin kimi eleme adayı olarak göstereceği merak konusu oldu. Atakan bireysel dokunulmazlık oyunu oynamadı. Acun Ilıcalı’nın da dediği gibi Avatar Atakan, sağlık durumundan ötürü bu hafta dokunulmaz sayılacak. 

Acun Ilıcalı, Ünlüler konseyini başlattı ve Atakan ile Semih arasındaki gerilim yükseldi. Atakan, Semih Öztürk’ün kulis yaptığını söyledi. Atakan ve Semih Öztürk birbirlerine karşı düşüncelerini iletti. Atakan, Semih’in iyi niyetli olmadığını söyledi. Ünlüler takımı iyice gerildi.

ÜNLÜLERDE KRİTİK SMS OYLAMASI!

Ünlüler takımındaki yarışmacılar gitmesini istediği, elenmesini istediği kişinin ismini yazdı, daha sonra da bireysel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Yunus Günçe bir isim söyledi. 

Ünlüler takımında gerilim iyice arttı ve adada kimin eleme adayı olacağı belli oldu. Ünlüler takımında Atakan ve Yunus Günçe dokunulmazdı. Yunus Günçe, Semih’i yazdı, Atakan, Semih’i yazdı, Semih Öztürk, Nagihan’ı yazdı, Nagihan Karadere ve Yattara’nın kimi yazdığı gösterilmedi.  29 Mayıs Ünlüler konseyinde en çok ismi yazılan kişi Semih Öztürk oldu ve Semih Öztürk Ünlülerde ilk gitme adayı.

SEMİH ÖZTÜRK AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ!

Semih Öztürk; “Ya kısmet, bayağıdır potaya girmiyordum. Üç kişiden birini söyleyecek Yunus Günçe de birini söyleyecek. Ben tek başıma gümbür gümbür devam ediyorum. Bence herkes kendi işine baksın biraz, benim kafam çok rahat, potalardan hiç korkmuyorum, yazabilen yazsın zaten. Semih Öztürk nelerle mücadele etti şimdiye kadar, bunlar çerez diyorum. Değişiklik oldu” diye konuştu.

YUNUS GÜNÇE KİMİ SÖYLEDİ, NAGİHAN MI YATTARA MI?

Acun Ilıcalı önce sebebini sonra da kimi söyleyeceğini Yunus Günçe’ye sordu. Yunus Günçe; “Konseyleri meydan okuma yeri olarak görmüyorum. İntikam alma gibi duygularım da olmuyor, şimdi söyleyeceğim ismi bir intikamla söylemeyeceğim. Sadece söyleyeceğim ve anlatacağım gerekçelerini de. Ben kendisiyle konuşmuyorum aslında, kaç hafta oldu konuşmama kararı. Baş harfi Y kendisi sarışın. Bu aralar elbette olağanüstü günler geçirdik, bu ödüllerde bir yakınlaşma oldu. İlk kelimeyi eden ben olmadım. Ziyanı yok, bazı şeylerin esnemesinde sorun yok. Çok şık ve topuklu ayakkabı gibi ödüllerdi, bazı şeyleri topluyordu. Bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama ben Yattara diyorum. Eyvallah” dedi ve İbrahim Yattara ikinci eleme adayı oldu.

İBRAHİM YATTARA ŞAŞIRMADI!

Yattara; "Acun bey ben böyle bir şey bekledi. Ama hiç problem yok, ben geçen isim söyledi kızdı bana Yunus. Ama ben böyle bir şey yapmıyorum, bugün Yunus benim ismimi söyledi ben kızmadım. Az önce Yunus dedi bizle konuşmuyor, tabii okey ben kabul ediyor ama iki gün önce bizle oyuna geldi. O gün kendisi geldi bana Yattara ne olursun dizini bu oyunda unut dedi. Ama bugün konuşmuyorum diyor, ben saygı duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Survivor 2016'da bu hafta elemeye kimler kaldı - Survivor 3. elemeye kim kaldı

SURVİVOR'DA SİGARA GÖRÜNTÜLERİNE AÇIKLAMA

Survivor yarışmacılarından Damla’nın sigara içtiği görüntüler gündeme damga vurdu. Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerine, TV8’in patronu Acun Ilıcı açıklamada bulundu.

Survivor’da bu hafta yayınlanan bölümündeki bir görüntü sosyal medyada hızlıca yayıldı. Görüntülerde, Damla, yanında Efecan ile birlikte sahilde duruyordu. Damla’nın sigara içtiği görüntülerin yayınlanması üzerine Acun Ilıcalı, konseyde açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı, kaybedilen yarışma sonrası Gönüllülerin program çalışanlarına ait eşyaları alkdıkları ve bu tespit edilince geri alındığını söyledi. Damla’nın aldığının farkedilmemesi sonucu görüntülerdeki durumun ortaya çıktığını söyleyen Acun Ilıcalı, bu durumun bir daha olmaması için uyarıda bulundu.

Konseyin başında konuşan Acun Ilıcalı, yarışmacıların oyunlarda dışarıdan herhangi bir yanlış hamlede bulunmaması gerektiğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...