Tgrt Haber
20 May 2018 22:10 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 21 Mayıs Survivor'da eleln isim belli oldu! Survivor ELEME

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 21 Mayıs Survivor eleme adayları Kimler oldu? Survivor’da dokunulmazlık oyunları daha kritik bir hal aldı. Geçen hafta birleşme partisi sebebiyle dokunulmazlık oyunu oynanmamıştı. Bu akşam heyecan dorukta. Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Survivor Kim Gitti? İşte 21 Mayıs Survivor Eleme

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 21 Mayıs Survivor'da eleln isim belli oldu! Survivor ELEME
survivor,survivor 2018,tv 8 canlı izle,survivor dokunulmazlık oyunu,survivor eleme adayları,survivor adaya kim veda etti,survivor canlı izle

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 21 Mayıs Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor’da dokunulmazlık oyunları daha kritik bir hal aldı. Geçen hafta birleşme partisi sebebiyle dokunulmazlık oyunu oynanmamıştı. Bu akşam heyecan dorukta.

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyunu ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Eleme adaylarının belirlendiği 19 Mayıs akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanarak adalarından bir kişinin daha gitmesine göz yummak istemeyen yarışmacılar, gün sonunda ada konseyinde iki arkadaşlarının ismini potaya yazdı. İşte, Survivor eleme adayları ve yeni bölümden Sema'nın garip söylemleri hakkında bazı bilgiler

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?  Survivor’da sular durulmuyor. Ödül oyununda Nagihan ve Mustafa Kemal’in kavgası tansiyonu yükseltti. Nagihan gözyaşlarına boğulup artık yarışma istemiyorum diyerek isyan etti.  Turabi takım adına Nagihan’dan özür diledi. Mustafa Kemal’e sert çıktı. Survivor'da ilk dokunulmazlığı kazanan takım Ünlüler takımı oldu.Survivor'da ilk eleme adayları Yağmur ve Birsen oldu. Ünlülüler takımı 6 kişi kalması sebebiyle bu oyunu çok kritik görüyorlar. Adeta hepsi diken üstünde. Öyle ki Adem ve Sema’nın konuşmasında Sema, 'eleyecek kimsemiz kalmadı Adem, 6 kişiyiz'  dedi. Öte yandan  Ümit Karan oynayacağımız en gergin oyun olacak. Bizden artık fazla kişi gitmeye başladı buna artık engel olmalıyız diye anlattı. Bu konuşmasından anlıyoruz ki bu dokunulmazlık oyunu onlar için çok büyük önem arz etmektedir. Üst üste galibiyetler alan Gönüllüler takımıda onların bu durumunun farkında ünlülerin yeterince azaldığını artık onlarda eleyebilecekleri isim kalmadığını ve bu yüzden bu akşam oynanacak dokunulmazlığı kazanırlarsa onlara büyük bir darbe olacak diye düşünüyorlardı. Acun’unda söylediği gibi Survivor’da her şey yalan tek gerçek dokunulmazlık. Survivor fanları için heyeca doruktaydı.  Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor Kim Gitti?  gibi bu sorulara cevap arıyor. İşte 19  Mayıs Survivor Eleme

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİM?

Her bölümde heyecanın daha arttığı Survivor'da dokunulmazlık oyunu yine nefesleri kesti. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan 2 kişi potaya girerek eleme adayı olacak.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 21 Mayıs Survivor'da eleln isim belli oldu! Survivor ELEME

Turabi – Anıl: Turabi kazandı.

Mustafa Kemal – Hakan: Hakan kazadı.

Sema – Birsen: Sema kazandı.

Ümit Karan – Murat Ceylan: Ümit Karan kazandı.

Adem – Hilmicem: Adem kazandı.

Merve Aydın – Damla: Merve kazandı.

Mustafa Kemal – Hilmicem: Hilmicem kazandı.

Turabi – Murat Ceylan: Turabi kazandı.

Merve – Yağmur: Merve kazandı.

Ümit Karan – Hakan: Ümit Karan kazandı.

Adem – Anıl: Adem kazandı.

Sema – Damla: Damla kazandı.

Mustafa Kemal – Hakan: Mustafa Kemal kazandı.

Ünlüler: 10 Gönüllüler:3

Dokunulmazlık Ünlüler'in oldu, Gönüllüler elenmek üzere iki isim belirleyecek.

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 21 Mayıs Survivor'da eleln isim belli oldu! Survivor ELEME

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunun kaybeden gönüllüler takımı bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Zorlu oyun sonrasında dokunulmazlık kolyesini kazanan isim Hilmicem oldu.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİMLER?

Dokunulmazlık oyunun kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde iki takım arkadaşını eleme adayı olarak gösterdi. Oylamada sonucu ilk elenme adayı olarak Yağmur çıktı. Dokunulmazlık kolyesini kazanan Hilmicem ise Birsen’i elenme adayı olarak belirdi. Böylece ilk dokunulmazlık oyunu sonucu gönüllüler takımında Yağmur ve Birsen elenme adayı oldu.

YENİ BÖLÜMDE SEMA'DAN ANLAMSIZ HAREKETLER

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Sema'nın anlamsız hareketleri dikkat çekti. Elinde çatlak bulunan Sema, oturdukları banklara elini sertçe vurunca doktor Metin Kuş araya girdi. Metin Kuş'un pişman mısın sorusuna hayır yanıtını veren Sema, Acun Ilıcalı'nın 'Bir insan çatlak olan ve iyileşmekte çok zorlandığı elini niye kalkıp bu şiddette vurur da ve belki bir daha kırar. Bundan sonra bir daha böyle bir şey yaşar mıyız sence?' söylemlerine 'Bilemeyiz' cevabını verdi.

'CESARET HAPI YUTMUŞ AMA...'

Survivor'da önceki gün Hilmi Cem'le, sonra da Nagihan'la tartışan Mustafa'ya Hakan Hatipoğlu çok sert sözler söyledi. Hakan Hatipoğlu, seremoni sırasında son oyunlarda takımıyla gerginlik yaşayan Mustafa Kemal hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Mustafa'ya sert sözlerle uyarıda bulunan Hakan, 'İki oyundur gerginiz. Aslında birleşme haftası beraber yemekler yedik danslar ettik. Güzel geçmişti. Ancak Mustafa'nın kazandığı oyunda kötü söz söylemesi bizi çileden çıkardı. Mustafa geçen hafta yine iletişim oyununda Anıl onun sepetine top attı diye Turabi'yle birlikte kıyameti kopardılar. Dün iletişim oyununda Mustafa Hilmi Cem'e kötü söz söylüyor. Bugün yine aynı şekilde laf atmalar. Bir cesaret hapı yutmuş anladığım kadarıyla. Bize değil kendi takımına odaklansın. İlk dokunulmazlığı almaya baksın, kendini kurtarmaya çalışsın. Burada gelip bize abuk subuk hareketler yapmasın' dedi.

SURVIVOR'DA 77. BÖLÜMDE BARAKA VE ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da eleme gecesi heyecanında ilk olarak baraka oyunu oynandı. Müthiş bir finale sahne olan baraka oyununu 10-9 skoru ile son oyunda kazanan Gönüllüler, barakanın bu hafta sahibi oldu.

Gecenin ikinci oyunu ise ödül oyunuydu. Ödülün çok güzel bir akşam yemeği olduğu zorlu oyunu da yine Gönüllüler takımı kazanmayı başardı ve bu akşam iki oyunun birden galibi oldu.

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BİRSEN OLDU

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...