Tgrt Haber
20 Mart 2018 00:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:40

Survivor Adem ile Turabi Kavga izle! Adem ile Turabi Kavgasının Sebebi Nedir? Turabi Adem Diskalifiye Mi Olacak?

Survivor Adem ile Turabi fena kapıştı! Adem ile Turabi kavgasının nedeni nedir? Turabi ve Adem'in kavga görüntüleri yayınlandı mı? Survivor'da rekabet tüm hızıyla devam ederken Yunanistan maçı sonrası şok bir olay yaşandı.Türkiye - Yunanistan maçı sonrasında ise Survivor'da şok bir olay yaşandı. Turabi ile Adem Türkiye - Yunanistan maçının ardından oyun dönüşünde ciddi bir tartışma yaşadılar. Acun Ilıcalı ada konseyine taşıdığı bu kavga hakkında, "İstemediğimiz olaylar yaşandı." dedi ve iki yarışmacıyı da uyaracağının sinyalini verdi. Peki Turabi ve Adem diskalifiye olacak mı? Merak edilen detayları haberimizden öğrenebilirsiniz...

Survivor Adem ile Turabi Kavga izle! Adem ile Turabi Kavgasının Sebebi Nedir? Turabi Adem Diskalifiye Mi Olacak?
survivor adem turabi kavgası,survivor adem,survivor turabi,turabi adem kavga izle

Survivor Adem ile Turabi fena kapıştı! Adem ile Turabi kavgasının nedeni nedir? Turabi ve Adem'in kavga görüntüleri yayınlandı mı?Survivor'da rekabet tüm hızıyla devam ederken Türkiye Yunanistan maçı sonrası şok bir olay yaşandı.Turabi ile Adem Türkiye - Yunanistan maçının ardından oyun dönüşünde fena bir tartışma yaşadı. Acun Ilıcalı ada konseyine taşıdığı bu kavga hakkında, "İstemediğimiz olaylar yaşandı." dedi ve iki yarışmacıyı da uyaracağının sinyalini verdi. Survivor Adem ile Survivor Turabi kavgası hakkında tüm merak edilenler haberimizde...

SURVİVOR'DA ADEM İLE TURABİ KAVGASI YAYINLANDI MI?

Survivor son bölümde Türkiye-Yunanistan maçının ardından Adem Kılıçcı ve Turabi Çamkıran arasında kavga çıktı. Acun Ilıcalı’dan yarışmacılara sert uyarılar geldi.

Acun Ilıcalı: Hiç istemediğimiz bir olayın içinde bulduk kendimizi. Adem ve Turabi arasında çok ciddi bir tartışma yaşandı. Bu olayları istemiyoruz. Sizin de mutlu olduğunuzu düşünmüyorum. Bu olayın çok ciddi bir uyarı olduğunu bir daha olmamasını net olarak tebliği etmek istiyoruz. Bir daha asla istemiyoruz.

adem ile turabi kavgası

Turabi: Öncelikle kız kardeşlerimden özür diliyorum, benim için oldu bitti bir daha olmaz.Adem: Öyle güzel mutlu bir galibiyetin ardından böyle bir şey yaşanmasını istemem bazen uğursuzluk istenmeyen anda gelir çatar. Suçlu suçsuz aramıyorum. Bundan sonra biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor. Bunu da öğrenmiş olduk. Kadın yarışmacılarımıza karşı biraz agresif olduk, korkmalarına neden olduk, inşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz.

ACUN ILICALI'DAN TURABİ VE ADEM'E UYARI

Acun Ilıcalı, aralarında büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıkan Turabi ve Adem ile ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, iki yarışmacının ciddi bir şekilde uyarıldığını ve bu tarz bir olayın tekrarlanması halinde ciddi bir yaptırımı olacağını konseyde tüm izleyenlere duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...