Tgrt Haber
28 May 2015 01:19 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor All Star'da elenen kim oldu, Survivor SMS sıralaması (Survivor Berna kimdir)

Survivor All Star ünlüler- gönüllüler arasında eleme yapıldı. Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor All Star SMS sıralaması belli oldu. Survivor All Star'da ünlüler takımı büyük şok yaşadı! Survivor Berna kimdir, Survivor Berna adadan elendi mi? İşte detaylar...

Survivor All Star'da elenen kim oldu, Survivor SMS sıralaması (Survivor Berna kimdir)
survivor, survivor all star, survivor all star kim elendi, survivor all star sms sonucu,

Survivor All Star ünlüler- gönüllüler arasında eleme yapıldı. Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor All Star SMS sıralaması belli oldu. Survivor All Star'da ünlüler takımı büyük şok yaşadı! Survivor Berna kimdir, Survivor Berna elendi mi? İşte detaylar... Survivor All Star ünlüler SMS sıralaması sonuçlarına göre bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı saat 23.00'da belli oldu. Survivor ünlüler SMS sıralamasında birinci Serenay ya da Anıl Tetik diye beklerken sonuç sürpriz oldu. Survivor All Star ünlüler SMS birincisi ilk kez Merve Aydın oldu. Survivor All Star ünlüler takımı bu akşam ada konseyinde eleme heyecanı yaşanıyor. Survivor adasına veda edecek ismi belirlemesi açısından ünlüler SMS sıralaması sonuçları büyük önem taşıyor. Survivor son SMS sıralamasını saat 23.00'da açıkladı.

SURVİVOR 'DA KİM ELENDİ?
Survivor All Star ada konseyinde Acun Ilıcalı 'nın açıkladığı ünlüler SMS sıralamasında haftanın birincisi herkesi şaşkına çevirdi. Ünlüler SMS sıralamasında hep sonuncu sırada yer alan Merve Aydın ilk kez Survivor 'da SMS birincisi oldu. Bu sonuç Survivor 'da kim elendi sorusunun yanıtını da hayli değiştirdi. Merve Aydın birinciliği açıklanınca ağladı ve konuşmakta güçlük geçti.

Sonuca inanmakta güçlük çeken Merve Aydın elenmesi için bir isim verdi. Merve Aydın "İki isim var. Biri canım gibi sevdiğim kardeşim Anıl. Tabii ki onu söylemek istemiyorum o yüzden tek bir isim kalıyor. O da Serenay' dedi.

SERENAY AKTAŞ NE SÖYLEDİ?
Serenay Aktaş ismi eleme adayı olarak söylenince "Hakkımda hayırlısı ne ise olsun. Burdaki kimse gitmek istemiyor. Ben her adımımı ailemi düşünerek atıyorum. Ben bunca zaman onlar için mücadele ettim. Bugün gitme adayı da benim gitmek istemiyorum. Annemi babamı mutlu etmek için Kıbrıs'a gitmeyi çok istiyorum" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.

DOĞUKAN MANÇO KİMİN ADINI VERDİ?
Doğukan Manço "Burda seçim şansım yok. Doğal olarak adını söyleyeceğim isim Anıl. Seçenek hakkım yok o yüzden konuşacak bir şeyim yok" diyerek elenmesini istediği ismi verdi. Bu durumda Survivor All Star 'da elenme için 4 aday belirlenmiş oldu. Bu isimler Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu , Berna ve Serenay Aktaş oldu.

Acun Ilıcalı ünlüler takımından adaya veda eden ismin Berna olduğunu açıkladı.

Survivor Berna elendi mi
Profesyonel dansçı vе dans eğitmeni olan Survivor Berna Canbeldek 1989 yılında Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almıştır. Türkiye'den Almanya'ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin'de yaşamaktadır.

Survivor All Star'da elenen kim oldu, Survivor SMS sıralaması (Survivor Berna kimdir)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...