Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 May 2015 01:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Survivor All Star SMS oylamasında elenen kim oldu, Survivor gönüllüler SMS sonuçları

Survivor All Star'da gönüllüler için eleme gecesi vardı. Survivor All Star'da elenen isim belli oldu. Survivor All Star'da SMS oylaması sonuçları açıklandı. İşte Survivor'da elenen o isim ve Survivor All Star'da birinci kim oldu? Sorusunun cevabı...

Survivor All Star SMS oylamasında elenen kim oldu, Survivor gönüllüler SMS sonuçları
survivor, survivor all star kim elendi, survivorda kim elendi, survivor sms oylaması sonucu, survivor sms sonucu, survivor birinci kim oldu,

Survivor All Star'da gönüllüler için eleme gecesi vardı. Survivor All Star'da elenen isim belli oldu. Survivor All Star'da SMS oylaması sonuçları açıklandı. İşte Survivor'da elenen o isim ve Survivor All Star'da birinci kim oldu? Sorusunun cevabı...Survivor SMS sonuçlarına göre haftanın birincisinin Hasan olduğunu açıkladı. SMS sıralaması sonuçları bomba çıkınca giden isim Sahra oldu. SMS sıralamasını açıklamasıyla birlikte önce haftanın birincisi ortaya çıktı. Hasan geçen haftaki gibi gönüllüler SMS sonuçlarında yine haftanın birincisi oldu. Hasan "Survivor'ı yaşamaya geldim, biraz duygulandım" diyerek gözyaşı döktü. Hasan birinciliği için 'Ben Survivor'ın dost halini çok seviyorum, herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.Elenen  Sahra ise 'Gideceğimi hiç düşünmüyordum. Benim hayallerim burda bitiyormuş.' dedi.

HASAN TURABİ ELENSİN DEDİ
Hasan gönüllüler SMS sıralaması sonuçlarına göre haftanın birincisi olunca elenme potasından ismi düştü. Hasan kimin elenmesini istediğini 'Aslında çok fazla seçenek yok. Turabi' diyerek beklenen ismi açıkladı. Turabi 'Fazla seçenek yok. Hasan birinci olunca adımın çıkacağımdan emindim. Ödüller bizi birbirimize yaklaştardı' diyerek Hasan'ın onun adını vermesi hayli hoşgörülü karşıladı.

HİLMİ CEM KİMİN ADINI VERDİ?
Dokunulmazlığı kazanan Hilmi Cem sürpriz yapmadı. Begüm ya da Sahra'nın adını vermesi bekleniyordu. Hilmi Cem 'üzülerek' diyerek Sahra 'nın adını elenmek üzere söyledi.

SURVİVOR ALL STAR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?
Survivor elemesinde Hasan birinci olduğu için adı elemeden çekildi. SMS oylaması sonuçlarına göre Turabi , Bozok ve Sahra arasından en düşük oyu alan kişi elendi.

SURVİVOR GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI ŞAŞIRTTI
Bu hafta SMS sıralaması sonuçları şoke etti. Zira Hilmi Cem ilk kez son sırada yer aldı. Bozok elenir diye beklenirken Sahra Survivor All Star 'da bu hafta elenen isim oldu. İşte Survivor All Star 'ın herkesi şaşkına çeviren SMS oylaması sıralaması;

6. Hilmi Cem
5. Begüm
4. Sahra
3. Bozok
2. Turabi
1. Hasan

SAHRA ELENİNCE NELER SÖYLEDİ?
Sahra ismini duyduğu anda hıçkırıklara boğuldu. 'Normalda giden hisseder' diyen Sahra adının çıkmasını hiç beklemediğini söyledi. Sahra "Gideceğimi hiç düşünmüyordum. Benim hayallerim burda bitiyormuş. Hayırlısı buymuş duadan başka bir şey söyleyemiyorum şu anda" dedi.

Sahra veda ederken özellikle Hasan'a sıkı sıkı sarıldı ve hıçkıra hıçkıra ağladı. Begüm ile vedalaşması da ağlamaktan hayli uzun sürdü.

SURVİVOR GEÇEN HAFTAKİ GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI NASILDI?
1. Hasan
2. Hilmi Cem
3. Turabi
4. Begüm
5. Sahra
6. Bozok

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...