Tgrt Haber
17 Şubat 2017 17:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir?

Serap Korkmaz kimdir? Survivor Atakan Serap Korkmaz ile evlendi. Peki Survivor Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir? İşte Survivor Atakan ve Serap Korkmaz ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Survivor Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir?
serap korkmaz, survivor atakan, çağan atakan arslan

Survivor Atakan Serap Korkmaz ile evlendi. Peki Serap Korkmaz kimdir? Survivor'un 'Avatar' lakaplı şampiyonu Çağan Atakan Arslan dünyaevine girdi. Eyüp Belediyesine ait nikah salonunda bugün nikahı kıyılan Avatar Atakan, hayatını Serap Korkmaz'la birleştirdi. Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz'ın kendi nikahlarına tişörtle katılması dikkat çekti. Eğlenceli anların yaşandığı nikah töreninin fotoğraflarını Avatar Atakan sosyal medya hesabından paylaştı. Çiftin düğün töreni ise 5 Mart'ta yapılacak. İşte Serap Korkmaz ile ilgili bilmeniz gerekenler…

Survivor Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir?

SERAP KORKMAZ KİMDİR?

İç mimar ve aynı zamanda endüstri ürünleri tasarımcısı olan Serap Korkmaz, 1988 yılında İstanbul, Türkiye’de doğdu. Lise eğitimini burada tamamladıktan sonra İtalya’nın Milano kentine taşınan Korkmaz, Avrupa’nın en büyük tasarım okullarından biri olan Istituto Europeo di Design –IED’ de İç Mimarlık eğitimi aldı. IED’den mezun olduktan sonra tez projesi VIAFARINI/Fondazione Arnaldo Pomodoro FAP ‘Urban Artists Hotel Roelink’te sergilendi. Daha sonra Domus Academy’de “Otel Tasarımı Eğitimi” alan Korkmaz, Riccardo Giovanetti Studio ve Studio Mutti Archietti gibi ünlü mimarlık firmalarında çalıştı. Çalışırken, aldığı kararla Scuola Politecnica di Design – SPD’ de ‘İç Tasarım’ (Interior Design) alanında yüksek lisans eğitimine devam eden Serap Korkmaz hala Milano’da yaşamaktadır.

Survivor Atakan’ın eşi Serap Korkmaz kimdir?

SURVİVOR ATAKAN KİMDİR?

27 Ağustos 1989 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan, spor hayatına basketbol ile başlamıştır. 16 yaşında vücut geliştirmeye başlayan Atakan Arslan, 17 yaşında dövüş sporları ile tanışmış ve o günden bu yana birçok başarıya imza atmıştır. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na parkur rekoru kırıp okul birincisi olarak girmiştir. Eğitimine halen devam etmektedir. Atakan Arslan, 2008 yılından itibaren kick boks ve Muay Thai Milli Takımlarında ülkesini uluslararası arenada temsil etmekte, aynı zamanda da profesyonel müsabakalara çıkmaktadır. 2011 yılında Özbekistan'da 5.000 rakip taraftarın önünde Özbek rakibini finalde nakavt ederek IFMA Muay Thai Dünya Şampiyonu unvanını kazanmış ve bu alanda ülkesine büyük erkeklerdeki ilk altın madalyayı getirmiştir. TPW adı altında profesyonel güreşte de performanslar sergileyen Atakan Arslan, adından Soldier olarak söz ettirmiştir.

Kickboks kariyerinin önemli olaylarından biri de, dünyanın kickboks organizasyonlarından biri olan Glory World Series ile yaptığı anlaşmadı. 2014 yılında Deput yapan Atakan Arslan, ilk maçını Glory 15 İstanbul'da Brezilyalı rakibi Jonatan Olveira yapmıştır. 2015 yılında ise Glory 20 Dubai'de Chad Sudgen ile karşılaşmıştır. 2016 yılında Survivor Ünlüler Gönüllüler programında Ünlüler takımına dahil olan Avatar Atakan, 5 ay süren zorlu mücadele sonrası Survivor şampiyonu olmuştur. Survivor sonrası ringlere dönüp, Mix Fight Gala organizasyonunda 81 kilo dünya şampiyonluk maçına çıkıp, Kevin Brenda'yı ikinci rauntta nakavt etmiştir. 3 Aralık 2016'da kemerini korumak için Marco Pique ile dövüşmüş ve 3 raunt sonunda rakibini yenerek kemerini korumuştur. Profesyonel sporun dışında çeşitli sinema ve dizi filmlerinde de oynayan Atakan Arslan modellik de yapmaktadır.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...