Tgrt Haber
01 May 2016 23:18 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

Survivor birleşme partisi ne zaman olacak

Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışlardaki kıyasıya mücadelelerine devam ediyor. Son eleme konseyinde Semih'e Sms şoku geldi. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte Survivor 2016 il ilgili son gelişmeler...

Survivor birleşme partisi ne zaman olacak
Survivor, Survivor dokunulmazlık oyunu,Survivor birleşme partisi,Survivor birleşme partisi ne zaman olacak, kim kazandı, ünlüler, survivor birleşme,Yarışma,Survivor,Tuğba Özay,Acun Ilıcalı,ünlüler,gönüllüler,

Survivor birleşme partisi ne zaman yapılacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışlardaki kıyasıya mücadelelerine devam ediyor. Son eleme konseyinde Semih'e Sms şoku geldi. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman? İşte Survivor 2016 il ilgili son gelişmeler.Survivor'da Oyun sırasında Ödül oyunu sırasında Efecan ile yarışan Semih, isabetli atışlarıyla iki topunu attıktan sonra bir top daha sokarak 'Bu da üç' şeklinde Gönüllülere bakarak bağırdı. İşte Survivor'da dün akşam yaşananlar ve Semih'in geçen hafta yaşadığı SMS şoku...
Survivor’da birleşme öncesi son eleme yapıldı. Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Nefeslerin tutulduğu eleme gecesinde Survivor adasına veda eden isim şok etkisi oluşturdu. Dört adayın çıktığı konseyde elenen isim Tuğba Özay oldu. Survivor 2016’da birleşme partisi öncesi bir ödül oyunu daha oynandı. Oldukça ilginç ve zevkli olan ödül oyununu kazanmak için Gönüllüler ve Ünlüler birbirleriyle kıyasıya mücadeleye girişti
Dominik’te yine ilginç bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar gözleri kapalı bir şekilde birbirlerinin sırtındaki flamaları çekmeye çalıştı ve flamayı ilk kaldıran sayı alıyordu, iki sayıyı alan takımına sayıyı kazandırıyordu. Ünlüler takımı 28 Nisan Survivor ödül oyununda öne geçmeyi başardı ve skoru 3-1’e getirdi . Ancak daha sonra Gönüllüler de Gizem Memiç, Efecan ve İbrahim sayıları alarak 4-3 öne geçmeyi başardı. Skor 4-3 iken Gizem Memiç ve Ezgi Avcı karşı karşıya geldi ve 2 sayıyı da kazanan isim Gizem Memiç olunca Gönüllüler 5-3 öne geçti.

Survivor 2016‘da 26 Nisan Salı sms oylama sonuçları nasıl oldu? İşte son oylamanın şaşırtan sonuçları

Survivor‘da Birleşme Partisi öncesi son eleme yaşanmış ve Semih Öztürk, Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay elemeye kalmıştı. Yapılan SMS oylaması sonucunda Tuğba Özay adaya veda etmişti. SMS oylaması sonucu birinci çıkan yarışmacı herkesi şaşırttı

Survivor’da SMS oylaması sonucu Serkay Tütüncü birinci çıktı. Haftalardır birinci çıkan Semih Öztürk’ün Gizem Kerimoğlu ile birlikte eleme oylamasına girmesi oylarını da etkiledi. Semih’in fanlarının Gizem Kerimoğlu’nun da adada kalması için ona da oy attığı ve Semih’in oylarının bu sebeple Serkay’ın gerisinde kaldığı iddia edildi.

Semih’in gerçek oy potansiyeli gelecek haftalarda gün yüzüne çıkacak. Semih Öztürkün Gizem Kerimoğlu olmadan gireceği ilk SMS oylaması merakla bekleniyor.

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

1. Serkay Tütüncü
2. Semih Öztürk
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay

Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu, Serkay, Tuğba Özay ve Semih arasında yapılan oylama sonucu, en az oyu alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Birleşme partisine günler kala elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı.

'Bir bakmışsın Semih Öztürk, elenecek'

Semih Öztürk bu akşam eleniyor mu? TV8'de izlenme rekorları kıran Survivor'ın bu akşam yayınlanacak bölümünde, ünlüler takımında Semih Öztürk'ün hedef tahtasına konduğu görülüyor.     

Adanın başarılı yarışmacılarından Nagihan, "Semih ödül oyunklarında müthiş bi,r şekilde kendini ortaya koyuyor, parçalıyor kendini. Dokunulmazlık oyununa geldiği zaman bambaşka bir Semih oluyor. Konseyde devamlı 'Ben Kıbrıs'ı garantiledim' diyor. Performansta, istatistikte birinci olduğum halde ben bunu garanti olarak teleffuz etmi,yoprsam, onun da bunu teleffuz etmemesi gerekiyor" sözleriyle dikkati çekiyor.

Tuğba Özay'ın sürpriz bir şekilde elenmesine vurgu yapan Nagihan, "En son Tuğba Özay oylamada birinci çıkmıştı. Şu an Tuğba Özay aramızda yok. Bir bakmışsın belki Semih de aramızda olmayacak" diyor. 

Son SMS oylamasında Serkay Tütüncü'nün gerisinde kalan Semih ise "Önümüzde dokunulmazlık oyunu olacak. Orada da yapacağım şovlar olacaktır" şeklinde kendini saunuyor.

ACUN ILICALI BİRLEŞME PARTİSİNDEKİ SÜRPRİZLERİ AÇIKLADI!

Acun Ilıcalı, gergin geçen ada konseyinin ardından yarışmacılara birleşme partisinde neler yaşanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, 3 Adam'ın birbirinden komik skeçler hazırladığını, birleşme partisinde ses yarışması yapılacağını ve Lil Jon'un sahne alacağını söyledi.

TV8’de cuma, cumartesi, pazar, pazartesi ve salı akşamları olmak üzere haftada 5 gün yayınlanan Survivor yarışması bu haftaya özel Perşembe akşamı da ekrana gelecek. Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımlarından eleme adayı olan 4 yarışmacıdan birinin veda edeceği Survivor’da hafta sonu ise birleşme partisi heyecanı yaşanacak. Program bu hafta birleşme partisinin olacak olması sebebiyle perşembe günü de ekrana gelecek. Survivor birleşme partisi ise 1 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak ve birleşmeden sonra tüm yarışmacılar aynı adada mücadele edecek. Survivor birleşme partisinde ise yarışmacıları müzik yarışması sürprizi bekliyor. Ayrıca 3 adam’ın Survivor adasında çektiği skeçlerde hafta sonu ekrana gelecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...