Tgrt Haber
05 Şubat 2016 16:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Survivor Damla Can kimdir - Survivor 2016 Damla Can biyografisi

Survivor Damla Can kadroya dahil olan son isim oldu. Survivor Damla Can'ın yarışmalarda çıkaracağı performansı merak ediliyor. Peki Survivor Damla Can kimdir, Survivor Damla Can biyografisi burada.

Survivor Damla Can kimdir - Survivor 2016 Damla Can biyografisi
Survivor Damla Can kimdir, Survivor Damla Can biyografisi, survivor gönüllüler,

Survivor Damla Can kadroya dahil olan son isim oldu. Survivor Damla Can'ın yarışmalarda çıkaracağı performansı merak ediliyor. Peki Survivor Damla Can kimdir, Survivor Damla Can biyografisi burada. Acun Ilıcalı, Survivor 2016 kadrosunu açıkladı. Survivor 2016 Ünlüler Gönüllüler Kadrosu belli oldu. Damla Can da 7 Şubat tarihinde başlayacak olan Survivor 2016 gönüllüler kadrosuna seçildi.  Ancak ulaştığımız bilgilerden Damla Can'ın jimnastik, step ve aerobik sporlarıyla ilgilendiğini öğrendik. Bu bilgilere ek olarak Damla Can; 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

İŞTE SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI

-Serkan Ercan
 
Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan Ercan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler kadrosuna katıldı. Serkan Ercan sporcu kişiliği ile tanınıyor. Survivor'un en iddialı isimlerinden olacağı kesin...
 
-Ezgi Avcı
 
Miss Turkey güzeli Ezgi Avcı 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler takımına katılan son isim oldu. Güzel bir yarışmacı daha Survivor ünlüler takımında yarışacak. Merakla 7 şubat 2016 tarihi bekleniyor...
 
-Eda Akkaya
 
Jimnastikçi ve Oyuncu Eda Akkaya Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alacak.  
 
-Nagihan Karadere
 
Milli Atlet Nagihan Karadere'de Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında yarışacak ünlüler takımında yer alacak.  
 
-Ebru Öztürk
 
Tuncay Şanlı'nın sevgilisi manken Ebru Öztürkde survivor 2016 ünlüler kadrosunda yer alacak.  Ebru Öztürk daha önce Fenerbahçe Voleybol takımında oynamıştı...
 
-Çağan Atakan Arslan
 
Çağan Atakan ArslanTürkiye Kick boks Şampiyonu olarak Survivor'un iddialı isimlerinden. Daha önce de bir çok yarışmada gördüğümüz Çağan Atakan 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler takımında yer alacak...
 
-Tuğba Özay
 
Tuğba Özay 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ünlüler takımda yer alacak.  
 
-Yunus Günçe
 
Yunus Günce 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında yarışacak...
 
-İbrahim Yattara
 
Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara ünlüler kadrosuna dahil oldu. İbrahim Yattara 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında yarışacak...
 
-Yılmaz Morgül
 
Yılmaz Morgül 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında yarışacak...
 
 
SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI
-İBRAHİM GİYDİRİR
-GİZEM MEMİÇ
-GİZEM KERİMOĞLU
-EFECAN DİANZENZA
-NİHAL CANDAN
-ZAFER METE
-DAMLA CAN
-SERKAN TÜTÜNCÜ
-AYLİN ŞALLI
-SEMİH ÖZTÜRK
 
SURVİVOR ÜNLÜLER TAKIMI
-YILMAZ MORGÜL
-İBRAHİM YATTARA
-YUNUS GÜNÇE
-TUĞBA ÖZAY
-ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN
-NAGİHAN KARADERE
-EBRU ÖZTÜRK
-EDA AKKAYA
-EZGİ AVCI
-SERKAN ERCAN


SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER TAKIMINI TANIYALIM

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

 

10 Şubat 1978 yılında İzmir'de doğan Tuğba Özay 1995 yılında yapılan Miss Model of the World yarışmasında ikinci olmuş daha sonra da mankenliğe başlamıştır. Annesi Antalyalı olan mankenin babası ise Trabzonludur. Öğretmen bir anne ve ders kitapları yazarı bir babanın kızı olan Özay Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümün'de okumuştur. Tuğba Özay bir çok spor dalıyla uğraşmış ve güzellik yarışmasına katılmadan önce Vakko'nun defilelerinde yer almıştır. Yüzme, yelkencilik ve voleybol gibi sporlarla uğraşan ünlü manken Fenerbahçe'nin voleybol takımında da oynamıştır.

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

 

Yarışmaya katılacağı kesinleştiktan sonra Yılmaz Morgül kimdir soruları sorulmaya başlandı. 14 Ocak 1964 yılında doğan Yılmaz Morgül ilkokulu İshakağa'da, ortaokulu Ziya Ünsel'de, liseyi de Ferit İnal'da okudu. Daha sonra bir çok işlerde çalışan sanatçı garsonluk, inşaat işçiliği gibi meslekleri icra ederek kendi parasını kazanmaya çalıştı. Yedi yaşındayken babası vefat eden sanatçının altı kardeşi daha vardır. Rizeli olan Morgül'ün babası da tulum sanatçısıydı. Sürekli müzikle iç içe büyüyen Morgül 11 yaşında Yurdaer Doğulu Müzik Merkezinde müzik eğitimine başladı. Belediye konservatuarında okuduktan sonra Bakırköy, Kadıköy, Kalamış, Beşiktaş ve Üsküdar Musiki Cemiyetlerinde dersler aldı.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

 

Yarışmaya katılacağı kesinleştikten sonra Yunus Günce kimdir soruları oldukça sık sorulmaya başlandı. Aslen Trabzonlu olan Yunus Günçe 1976 yılında Almanya'da doğmuştur. Survivor 2016 kadrosu isimlerinden Günçe dj'lik olarak başladığı kariyerine daha sonra tv sunuculuğu, dizi oyunculuğu ve stand up gösterisi gibi işleri de eklemiştir. Number One Tv'de başladığı kariyerine Radio Hot'ta ve Best Tv'de devam etmiştir. İlk dizi kariyerine TRT'de yayınlanan Koçum Benim dizisi ile başlamıştır. Bu dizi de Gökhan isimli role hayat vermiştir. Sinema filmlerinde de yer alan oyuncu Hırsız Var, O Şimdi Asker gibi filmlerde rol almıştır

EDA AKKAYA KİMDİR?

 

Eda Akkaya 18 Kasım 1990 İstanbul doğumlu. Genç yaşlarda Jimnastik yapan güzel isim daha sonra oyunculuğa başladı. Akkaya Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Eda Akkaya Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırdı. Atv'de yayınlanan kaçak dizisinde rol aldı.

SERKAN ERCAN KİMDİR?

 

Serkan Ercan 6 Haziran 1981 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Evlidir. İstanbul ve ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaktadır.
 
1.80 boyunda olan Serkan Ercan, milli dağcı ve kaya tırmanışçısıdır. 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı. 2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı. Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır.
 
Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.
 
Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

EZGİ AVCI KİMDİR?

 

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.
 
Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezon Survivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

 

Nagihan Karadere (d. 1984 Kadirli ), Türk atlet. Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında yarıştı.

13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı. 4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı. Yarışın ardından tüm Türk halkından, ailesinden, hocalarından ve spor bakanından özür diledi.

EBRU ÖZTÜRK KİMDİR?

 

Şimdilerde modellik yapan, eski voleybolcu Ebru Öztürk, 1984 yılında, İstanbul’da doğdu. Şu anda mankenlik yapan Ebru Öztürk, bir dönem Fenerbahçe Voleybol Takımı’nda forma giymişti.

Üniversite eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi’nde tamamlayan Öztürk, İstanbul Moda Haftası’nda başarıyla podyumda yerini almıştır. Ünlü modacı Nejla Güvenç’in defilesinde meslektaşları ile podyumu paylaşan Öztürk, kendisini izlemeye gelen oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy’un o sahnede yürürken, “Göğsün açıldı Ebru.” diyerek fısıldamasıyla gündeme gelmiştir.

Eski sporcu, şimdilerde mankenlik yapan Öztürk, “Doktorlar” dizisinde yakından tanıdığımız Bekir Aksoy ile aşk yaşadığı dedikoduları ile uzun bir süre magazin gündeminde yer almıştır.

Ebru Öztürk, son olarak yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği fenomen yarışma programı Survivor 2016 ünlüler kadrosunda rakipleri ile yarışacak.

ÇAĞAN ATAKAN ARSLAN KİMDİR?

 

27 Ağustos 1989 doğumlu olan Çağan Atakan Arslan basketbol ile başladığı spor hayatına 16 yaşında vücut geliştirme ile devam etmiş ve 17 yaşında tanıştığı dövüş sporları ile spor hayatına yön vermiştir. Ülke içinde ve dışında kickboks, muay thai ve free fight alanlarında sayısız başarılara imza atmıştır.
 
Dizi ve sinema filmlerinde de oynamıştır. Modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Survivor 2012 yarışmacısı ve Turkish Power Wrestling güreşçisi olan HASAN Yalnızoğlu gibi Çağan Atakan Arslan’da Best Model of Turkey yarışmasından sonra mankenliğe başlamış.
 
Çağan Atakan Arslan, Türkiye'de bir ilk olan Turkish Power Wrestling'de “Soldier” olarak ringe çıkmıştır.
 
Başarıları
 
2007 - Kickboks Türkiye Şampiyonu
2009 - Wffa Free Fight Avrupa Şampiyonu
2010 - Muay Thai Türkiye Şampiyonu
2010 - Best Muay Thai Superlig Şampiyonu
2010 - Wof World O-Sport Federatıon Muay Thai Dünya Şampiyonu
2010 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Üçüncüsü
2011 - Türkiye Muay Thai Şampiyonu
2011 - Best Muay Thai Süper Ligi Şampiyonu
2011 - İfma Büyük Erkekler Muay Thai Dünya Şampiyonu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...