Tgrt Haber
16 Haziran 2015 10:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Survivor'dan kim elendi?

Survivor All Star'da dün akşam heyecan doruktaydı. Geçen hafta son defa yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre, dört yarışmacı arasından en az oyu alan isim olan Serenay elenerek Survivor’a veda etti.

Survivor'dan kim elendi?
Survivor All Star, yarışma programı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Survivor TV8, TV8,star,Aydın,Kıbrıs,Temmuz,Yarışma,Survivor,Merve Aydın,Acun Ilıcalı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki finallere iki hafta kala, Survivor’da Acun Ilıcalı’nın açıkladığı yeni kurallarla eleme sistemi de değişmişti. Pazar akşamı yapılan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından Serenay ve Merve Aydın elemeye kalmıştı.
Pazartesi akşamı yapılan ikinci dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kaybetti. Gönüllüler’de konseyde Hasan ve Begüm Hilmicem’in adını, Turabi ve Hilmicem ise Hasan’ın adını yazdı. Böylece elemeye Merve, Serenay, Hasan ve Hilmicem kalmış oldu. Geçen hafta son defa yapılan SMS oylamasının sonuçlarına göre, dört Yarışmacı arasından en az oyu alan isim olan Serenay elenerek Survivor’a veda etti.
İŞTE SERANAY'DAN İLK AÇIKLAMA!
Konseyde Doğukan’ın şaşırtıcı bir şekilde ismini yazmasından dolayı elenen Serenay ise adının açıklanmasından sonra gözyaşları döktü. Doğukan’a sitem eden Serenay “Sevdiğim insan tarafından elenmek beni yıktı” dedi.  Doğukan’ın omuzuna vuran ve “Artık mutlusundur herhalde. Ben beraber yürüdüğüm insanları hançerlemem” diyen Serenay Aktaş “Ben elenme pahasına da olsa sahip olduğum değerlerden caymadım. Çok üzgünüm. Buna beraber yürüdüğüm sevdiğim insanın sahip olması. Anne-babamdan başka yakın olduğum kimse yoktu Survivor’daki en büyük hatam sanırım bana 1 adım gelene üç adım gitmem oldu. Biraz daha çakal olsaydım yakın arkadaşlarım hançerlemezdi” dedi.
Doğukan Serenay’ın ismini yazmamış olsaydı, dün akşamki elemeye Merve Aydın, Hasan ve Hilmicem girmiş olacaktı. Hasan ve Merve kendi takımlarında son haftalarda en fazla oy alan isimler olduğu için büyük ihtimalle Hilmicem elenmiş olacaktı. Doğukan, ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybetmeleri halinde kendi adının yazılacağını ve Merve’ye karşı da oylamada şansının olmayacağını bildiği için oyu daha az olan Serenay’ı yazarak kendisinin elenme şansını azaltmıştı.
SERENAY AKTAŞ VE DOĞUKAN MANÇO KAVGASI
Doğukan'ın seçenek varken Serenay Aktaş'ın adını vermesi 'ihanet' olarak yorumlandı. Hakan ve Serenay adaya döndükten sonra Doğukan Manço 'nun yüzüne bakmadılar. Serenay Aktaş geçen yılki gibi yine en yakın arkadaşı tarafından sırtından harçerlendiğini söyledi. 
Dokunulmazlığı kazanmak için canla başla savaşan Serenay Aktaş, Doğukan Manço'yu elenme riskinden kurtarınca ortalık daha da karıştı. Doğukan Manço bunun üzerine Serenay ile yüzleşip onunla helalleşmek istedi. Ancak Serenay Aktaş onu affetmedi. Doğukan Manço elenme korkusuyla yaptığı hamle adada ve izleyici önünde itibarını fena halde sarstı. 
HAKAN HATİPOĞLU : O ADAMA ADAYI DAR EDECEĞİM?
Doğukan Manço aldığı kararın sonucunda Seranay Aktaş ile konuşmasında sesini yükseltip onu ağlatınca Hakan araya girdi. Hakan Hatipoğlu ile Doğukan arasındaki tartışmada kötü bitti. Hakan, 'Serenay elenirse o adama adayı dar edeceğim' dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...