Tgrt Haber
04 May 2016 09:57 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:54

Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor dün eleme adayı kim oldu - Survivor 2016 kim elendi

Survivor'da merakla beklenen eleme adayları dün belli oldu. Eleme potasında yine 2 isim var, Survivor'da heyecan dorukta. Peki Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor dün neler yaşandı merak ediyorsanız detaylar burada. Survivor eleme adayları, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor son bölüm öğren.

Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor dün eleme adayı kim oldu - Survivor 2016 kim elendi
Survivor eleme adayları, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor son bölüm, survivor, survivor eleme, survivor dokunulmazlık, survivor 2016, survivor acun, acun, kim elendi, survivor elenen isim,

Survivor'da merakla beklenen eleme adayları dün belli oldu. Eleme potasında yine 2 isim var, Survivor'da heyecan dorukta. Peki Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor dün neler yaşandı merak ediyorsanız detaylar burada. Survivor eleme adayları, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlığı kim kazandı, Survivor son bölüm öğren.Bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Yattara oldu. Yattara kimi söyleyeceğini şu sözlerle açıkladı; "Evet, Survivor kuralı o yüzden ben bir isim söylüyorum. Ben bir isim söyleyeceğim ama inşallah o kişi gitmeyecek. Gerçekten çok zor. Bugüne kadar kimse bana yanlış yapmadan, ben de kimseye yanlış yapmadan herkes dürüst şeyler yaptı. O yüzden bugün ben zor bir isim söyleyecek. Ben taktik olarak isim söyleyecek, çünkü burada iki kız ve dört erkek kaldık. Taktik olarak bir isim söylemem gerekiyor. O yüzden ben kendi kararımı veriyorum. O yüzden bugün ben Yunus isim söylüyor” diyerek Yunus Günçe’yi aday olarak gösterdi. Ünlüler takımında İkinci gitme adayı Yunus Günçe oldu. Atakan ve Yunus Günçe ilk kez aynı potada.

SURİVOR YUNUS GÜNÇE KİMDİR?
SURVİVOR ÇAĞAN ATAKAN KİMDİR?

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK'TEN BİR İLK!

Gönüllüler takımının birleşme partisini görerek amaçlarına ulaştığını vurgulayan Semih Öztürk, artık gönüllülerin elenecekleri günü bekliyor.
Zafer ile yaşadığı tartışmanın ardından ünlüler takımına geçen Semih, “Bunlar zaten kaybetmeyi çoktan kabullenmiş tipler. Ayrıca amaçlarına teker teker ulaştılar. Bu konudan dolayı onları tebrik etmeli miyiz, bilmiyorum. Survivor’a dair tek amaçları birleşme partisiydi. Birleşmeyi de gördüler” ifadelerini kullandı.
İddialı açıklamalar yapan Semih Öztürk, “Şimdi dünyaları yıkılmış bir şekilde ortada geziniyorlar. Çünkü bitti, hayata dair amaç bitti. Ne yapacaklar şimdi? Öyle bekleyecekler işte elenecekleri günü” şeklinde konuştu.

YUNUS VE ATAKAN ELEMEYE KALAN İSİMLER OLDU!

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Yunus ve Atakan Ünlüler takımından eleme için çıkan isimler oldu.

Survivor 2016’da Birleşme partisi sonrası dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından ilk eleme adayı Atakan oldu. Atakan eleme adayı olduktan sonra şöyle ifadeler kullandı; “Aslında çok uzun konuşmayı düşünmüyorum ama birkaç şey söylemek istiyorum. Dün benim yanımda olan insanların bugün karşımda olması, dairesel hareketler yapması beni çok fazla şaşırtmadı. Hepsinin canı sağ olsun, burada kalmayı çok fazla istiyorum, ilk aday benim, dokunulmazlık oyunu daha var ve kendi içimizden bir aday daha var, takdir halkımızın. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz”

Survivor elemeye kimler kaldı, Survivor dün eleme adayı kim oldu - Survivor 2016 kim elendi

ATAKAN İLK KEZ ELEME ADAYI

Ünlüler takımında Survivor 2016’da ilk kez Avatar Atakan eleme adayı oldu. Ünlüler daha sonra bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak ve aralarından bir isim daha aday olarak çıkaracak. Büyük SMS oylamasının sonucunda kimin eleneceği merak konusu.

Birleşme sonrasında elemeye kalan ilk isim belli oldu. Birleşme partisi sonrasında gönüllüler takımı yaşadıkları adayı terk ederek ünlüler adasına yerleşti. Artık ünlülerle aynı adada yaşayacak olan gönüllüler takımını, ünlüler ekibi Semih dışında sıcak bir şekilde karşıladı.

Atakan’la Nagihan arasında oyun sırasında da büyük gerginlik yaşandı. Nagihan, Yunus ve Semih ünlüler takımında Atakan ve Ezgi’ye karşı artık ayrı bir grup oldu. Bu durum ada konseyindeki elemeye de yansıdı. Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan’ın ismini yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ı yazdı. Böylece ilk eleme adayı Atakan oldu. Salı akşamı ise bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Atakan’ın eleme adayı olduğu için yarışamayacağı bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı, ikinci eleme adayını söyleyecek.

Ünlüler arasında gergin geçen konseyin ardından elemeye çıkan Atakan, arkadaşlarının bireysel dokunulmazlık oyununda oynayamaması için kendisini yazdığını ve kimseye kızgın olmadığını söyledi.

TARTIŞMA KONSEYE DAMGA VURDU!

Önce adada ardından dokunulmazlık oyunda tartışan Atakan ve Nagihan arasındaki sular konseyde de durulmadı. Atakan'la gerilen Nagihan daha sonra Ezgi'ye laf atmaya başladı. Söz alan Atakan, kendisi konuşurken sürekli araya giren Nagihan'dan şikayetçi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...