Tgrt Haber
05 Şubat 2016 14:47 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor Ezgi Avcı kimdir nereli, Ezgi Avcı biyografisi ünlüler takımı

Miss Turkey güzeli de Survivor 2016'da. Survivor yarışması 7 Ocak'da başlıyor. Peki Survivor Ezgi Avcı kimdir, Survivor Ezgi Avcı nereli, Survivor Ezgi Avcı kaç yaşında, Ezgi Avcı biyografisi, Survivor Ezgi Avcı ünlüler kadrosu burada.

Survivor Ezgi Avcı kimdir nereli, Ezgi Avcı biyografisi ünlüler takımı
Survivor Ezgi Avcı kimdir, Survivor Ezgi Avcı nereli, Survivor Ezgi Avcı kaç yaşında, Ezgi Avcı biyografisi, Survivor Ezgi Avcı ünlüler,

Miss Turkey güzeli de Survivor 2016'da. Survivor yarışması 7 Ocak'da başlıyor. Peki Survivor Ezgi Avcı kimdir, Survivor Ezgi Avcı nereli, Survivor Ezgi Avcı kaç yaşında,  Ezgi Avcı biyografisi, Survivor Ezgi Avcı ünlüler kadrosu burada. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği “Survivor 2016”nın ünlüler ve gönüllüler takımları belli oldu. Survivor 2016 ünlüler takımında, 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olan Ezgi Avcı da yerin aldı.

EZGİ AVCI KİMDİR?

Survivor 2016 ünlüler takımında yerini alan Ezgi Avcı, 1995 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi. 2013 yılında yapılan “Miss Turkey” güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. oldu. Yarışmadan sonra kariyerine mankenlikle başlayan Ezgi Avcı, eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır. Avcı, kendi şirketini kurarak yurtdışı danışmanlığı yapmak istiyor. Ezgi Avcı şimdilerde ekranların fenomen yarışma programı “Survivor 2016” ünlüler takımında rakipleri ile mücadele edecek. Ekranların ilgiyle takip edilen ve merakla beklenen yarışma programı “Survivor 2016” 7 Şubat Pazar günü TV8’de.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:
Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...