Tgrt Haber
08 Şubat 2016 10:40 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:16

Survivor ilk bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Survivor neler oldu Yılmaz Morgül

Survivor reitinge ilk bölümüyle damga vurdu. Seyirciler ekrana kilitlendi heyecanla Survivor ilk bölümünü izledi. Peki Survivor izlemeyenler için, Survivor'da neler yaşandı, Survivor ilk bölümde neler oldu, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlık kim kazandı, Survivor Yılmaz Morgül neler yaşadı, bilgiler tgrthaber'de.

Survivor ilk bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Survivor neler oldu Yılmaz Morgül
survivor, survivor ilk bölüm, survivor neler yaşandı, survivor dokunulmazlık oyunu, survivor neler oldu, survivor yılmaz morgül,

Survivor reitinge ilk bölümüyle damga vurdu. Seyirciler ekrana kilitlendi heyecanla Survivor ilk bölümünü izledi. Peki Survivor izlemeyenler için, Survivor'da neler yaşandı, Survivor ilk bölümde neler oldu, Survivor kim elendi, Survivor dokunulmazlık kim kazandı, Survivor Yılmaz Morgül neler yaşadı, bilgiler tgrthaber'de. Survivor 2016 Ünlüler ve Gönüllüler Yarışması başladı. Survivor'da ''ünlüler'' ve ''gönüllüler'' olmak üzere iki ayrı takım yer alıyor. Yarışma boyunca her iki takımdaki kişiler birbirleriyle mücadele ettiler, ve dokunulmazlık için kıyasıya yarıştılar. Bu çekişmeli mücadele izleyenleri ekran başına kilitledi. İlk gelen verilere göre de Survivor reiting sonuçlarında ilk sırada, ve dişli rakiplerini geride bıraktı. Hal böyle iken Survivor'da neler yaşandı? İşte Survivor'da yaşananların tamamı ve yarışmaya damga vuran Yılmaz Morgül'ün yaşadıkları...

SURVİVOR'DAN İLK KARELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ACUN ILICALI, YARIŞMACILARI İLK GÜNDEN YARIŞTIRDI

İlk günden yarışmacılara sürpriz yapan Ilıcalı, yarışmacılar adalarına gitmeden hemen önce ödül oyununda yarıştırdı. Adaya adım attıkları gibi ödül oyunu için parkura çıkan yarışmacılar, 2 kız 3 erkek yarışmacının bulunduğu beşer kişilik takımlar halinde yarıştı. Oynanan oyunun ödülü çatısı ve zemini var olan bir yerde yaşayabilmek oldu. Kaybedenler ise belli bir zamana kadar açık alanda yaşamını sürdürecek.

ÖDÜL OYUNUNU ÜNLÜLER KAZANDI

İlk ödül oyununda ünlüler takımında; Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, İbrahim Yattara ve Gönüllüler takımında ise; Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, İbrahim Giydirir, Zafer Mete, Damla Can yarıştı. Kazanan takım 7-4 galibiyetle ünlüler oldu. Ödül oyununu kaybeden Gönüllüler takımı geceyi açık alanda geçirdi ve gece fare sorunuyla karşı karşıya kaldı. Survivor 2016, yayınlanmaya başladığı ilk günden #Survivor hashtagi ile trend topic listesinde sosyal medya gündemine oturdu. #Survivor hashtag'i trend topic listesinde ilk sırada yer alırken, yarışmanın ünlüler takımında bulunan Yılmaz Morgül hastang’i ikinci sıradan listeye girdi.

Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

Survivor 2016 Gönüllüler adasında yarışacak isimler: İbrahim Giydirir, Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Damla Can, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve Semih Öztürk.

Survivor ilk bölüm Yılmaz Morgül bakın nasıldı

Yılmaz Morgül kırmızı bandanası ve o bilindik tavrıyla Survivor adasında beklenenden iyi bir başlangıç yaptı. Ünlülerin kazandığı dokunulmazlık oyununda Yılmaz Morgül ilk kez oyuna girdi. Yılmaz Morgül dokunulmazlık oyununda ilk kez sahaya çıktı. Rakibinden hayli fark yemiş olsa da aradaki yaş ve fiziki fark açısından performansı iyi sayılırdı. Yılmaz Morgül ilk oyununda hayli dişli ve yüksek performanslı olan rakibinin karşısında yenildi. Performansı yenilse de şaşırtıcı derecede iyiydi.

YILMAZ MORGÜL İLK SURVİVOR KAZASI

Yılmaz Morgül ünlüler takımının hem lideri, hem birleştirici gücü hem de amigoluğuna soyundu. İlk yarışmada amigoluk konusunda hayli başarılı bir performans çizerken fena halde düştü. Acun Ilıcalı o düşüşle ilgili ada konseyinde 'Ben düşüne gülmem ama ben bile güldüm' dedi.

Survivor ilk bölümde dokunulmazlık oyununu kim kazandı - Survivor neler oldu Yılmaz Morgül

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...