Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2018 14:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor İpek elendi mi? Survivor 2018 İpek Yaşar kimdir?

Survivor'da dün akşam kritik bir dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayları belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönünllülerde eleme potasına geçen hafta gelen İpek Yaşar konuldu. Peki İpek Yaşar kimdir? Kaç yaşındadır? Mesleği nedir? Survivor İpek elendi mi? Survivor İpek ile merak ettiklerinizi haberimizde bulabilirsiniz...

Survivor İpek elendi mi? Survivor 2018 İpek Yaşar kimdir?
ipek yaşar,survivor 2018 ipek,survivor ipek,ipek elendi mi,survivor ipek kimdir

Survivor İpek Yaşar kimdir? Sorusu şimdi google'da en çok aratılan konulardan biri oldu çünkü dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018'de eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllülerde oylama da çıkan isim İpek oldu. Yarışmalarda başarısız bir görüntü çizen İpek Survivor 2018'e devam edebilecek mi? Peki İpek Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında? Bu akşam kimin gideceği belli olduğu Survivor 2018'de İpek Yaşar adaya veda edecek mi? İşte detaylar....

SURVİVOR'DA BU HAFTA ELENEN İSİM İPEK YAŞAR OLDU.


İPEK YAŞAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

İpek Yaşar 27 yaşındadır. Hukuk Fakültesi mezunudur. Aynı zamanda Galatasaray A Takımı'nda forma giymiş milli su topu oyuncusudur. Aynı zamanda atlet olan İpek, crossfit hocalığı yapıyor. CrossFit sporcusu olan İpek Yaşar Hukuk Fakültesini bitirmiştir. Daha sonra yüksek lisans yapan İpek Yaşar başarılı bir avukat adayıdır.

Crossfit Balaban'da koç olarak çalışan İpek Yaşar aynı zamanda Galatasaray su sporu takımında da uluslar arası bir oyuncudur. İpek Yaşar spor kariyeri ile ön planda olmayı çok sevmektedir.

 

Survivor İpek elendi mi? Survivor 2018 İpek Yaşar kimdir?

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİM KALDI?

Bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Anıl, Emre'nin adını verirken, Cumali'de Melih'in adını söyledi. Takım oylamasının sonucunda da İpek eleme adayı olarak en çok ismi yazılan yarışmacı oldu. Bu sonucun ardından; Melih, İpek ve Emre eleme adayı olarak bu akşam SMS oylarından gelen sonuçları bekleyecekler. Bakalım 2018 Survivor'da adaya veda eden isim kim olacak?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...