Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Nisan 2016 09:46 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor kim elendi adaya kim veda etti, Survivor sms sonuçları sıralaması öğren - Survivor eleme

Survivor'da dün akşam yapılan sms oylaması sonucu kimin elendiği belli oldu. Survivor kim elendi, Survivor sms sonuçları sıralaması açıklandı. Peki Survivor kim gitti, Survivor eleme, Survivor sms, Survivor sms sıralaması nasıl, Survivor 2016 kim elendi, Survivor son bölüm detayları burada.

Survivor kim elendi adaya kim veda etti, Survivor sms sonuçları sıralaması öğren - Survivor eleme
survivor, survivor kim elendi, survivor adaya kim veda etti, survivor sms, survivor sms sıralaması, survivor sms sonuçları, survivor sms sıralaması, survivor sonuçları, survivor tuğba özay, survivor eleme, survivor son bölüm, survivor 2016 kim elendi

Survivor'da dün akşam yapılan sms oylaması sonucu kimin elendiği belli oldu. Survivor kim elendi, Survivor sms sonuçları sıralaması açıklandı. Peki Survivor kim gitti, Survivor eleme, Survivor sms, Survivor sms sıralaması nasıl, Survivor 2016 kim elendi, Survivor son bölüm detayları burada. Survivor’da birleşme öncesi son eleme yapıldı. Survivor’da merak edilen oylama sonucunda adaya veda eden isim belli oldu. Nefeslerin tutulduğu eleme gecesinde Survivor adasına veda eden isim şok etkisine neden oldu. Dört adayın çıktığı konseyde elenen isim Tuğba Özay oldu.Birleşme partisine günler kala elenen Tuğba Özay gözyaşlarını tutamadı. Adada önce dost oldukları ardından ise Nagihan’ın Atakan’a yakınlaşmasıyla aralarına soğukluk giren Nagihan Karadere ise Tuğba’ya sarılarak hüngür hüngür ağladı. Survivor severleri ada birleşme partisinde büyük sürprizler bekliyor.

SURVİVOR TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

 İşte 26 Nisan Survivor SMS Sıralama Sonuçları

1. Semih
2. Serkay
3. Gizem Kerimoğlu
4. Tuğba Özay (ELENDİ!)

 NOT: Survivor SMS Sıralama sonuçları henüz yayınlanmamıştır. Yalnızca elenen isim belirlenmiştir. SMS sıralama sonuçları belli olduktan sonra bu sayfa üzerinden ulaşabilirsiniz. Üstteki sıralama sonuçları en çok yapılan tahminlere göredir.

Birleşme öncesi son eleme!

Survivor'da birleşme partisi öncesinde son eleme dün akşam gerçekleşti. Survivor SMS sonuçlarına göre en az oy alan isim adaya veda etti.

SURVİVOR'DA BU HAFTA NELER OLDU?

Survivor 2016'da seyircilerin kullandıkları oylar sonucunda rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Ünlüler takımında bireysel dokunulmazlık sembolünü Atakan kazandı ve ada konseyinde bir isim söyledi. Atakan, 2. eleme adayı olarak Semih Öztürk'ün adını söyledi. Böylece Tuğba Özay ve Semih Öztürk eleme potasına girmişti..

Survivor 2016'da final sembol oyunu ve Köfte Patates ayran ödülüyle izleyenlerin soluğunu kesti. Ünlülerde yine Atakan sakatlığından dolayı oynayamadı.

Final Sembol oyununda Ünlüler takımının erkekleri çabuk pes etti. Gönüllüler takımında Efecan’ın performansı izleyenleri hayrete düşürdü. Efecan, hem Yattara’yı, hem Serkay’ı, hem de Yunus Günçe’yi eleyen isim oldu. Geçtiğimiz hafta final sembolünü erkeklerde Atakan kazanmıştı.

Gönüllüler takımından Serkay, Ünlüler takımından Semih Öztürk ile karşılaştı. Survivor 2016’nın başından beri birbirinden hiç hazmetmeyen iki yarışmacının eşleşmesi izlenmeye değerdi. Semih Öztürk, Serkay’ı mağlup ederek eledi ve finale çıktı. Erkekler finalinde Efecan ve Semih karşılaşacaktı.

Survivor kim elendi adaya kim veda etti, Survivor sms sonuçları sıralaması öğren - Survivor eleme

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?

Ortaöğrenimi Fenerbahçe Lisesinde tamamlayan Tuğba Özay Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümü mezunudur. Bir dönem Fenerbahçe Voleybol takımında 5 sene voleybol oynamıştır. 1994 senesinde Vakko defilesinde mankenliğe adım atmıştır. 1995'- yılında Miss Model of Turkey seçilen Tuğba Özal daha sonrasında ise Miss Model of the World yarışmasında 2. olmuş bu yarışmada en iyi vücuda sahip manken ödülünü kazanmıştır. 1986 yılında ise Paris’te bir dönem modellik yapmış bu sene içerisinde Avrupa Yılın manken ve modeli ünvanını kazanmıştır.

1978 doğumlu Tuğba Özay, İzmir‘de dünyaya gelmiştir. Babası ders kitapları yazarlığı ile ödüller kazanmış ayrıca şair, annesi ise öğretmendir. Tuğba Özay’ın annesi Antalya, babası ise Trabzonludur. Baba tarafından kendisi aslen Trabzon‘ludur.

Tuğba Özay Albümleri;

Armoni
Üç Nokta

Tuğba Özay oynadığı yapımlar;

Zehirli Çiçek (2000) dizi
Bizim Otel (2001) mini dizi
Yapayalnız (2001) mini dizi
Saddamın Askerleri: Kara Güneş
Dartonlar ve Laz Kit (2012)

EDA AKKAYA'DAN SURVİVOR İTİRAFI

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışan Eda Akkaya, adaya veda ettikten sonra ilk kez görüntülendi. Güzel oyuncu, "Orada kalmak için biraz daha çabalayabilirdim" dedi. Survivor 2016 yarışmasında adadaki son günlerinde Nagihan’la yaptığı kavgayla damgasını vuran Eda Akkaya, elendikten bu yana ilk defa objektiflere yakalandı. Sözcü'de yer alan habere göre; oyuncu arkadaşı Ceyda Olguner ile birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen Eda Akkaya, Survivor ile ilgili kendisine yöneltilen soruya, "Survivor bence herkesin denemesi gereken ve katılması gereken bir yarışma. Oraya katıldığım için çok çok mutluyum, Acun Ilıcalı bana bu şansı verdiği için çok mutluyum. Elendiğin zaman anlamıyorsunuz ama elendikten 10-15 gün sonra oranın kıymetini daha iyi anlıyorsun. 'Keşke dönmeseydim' diyorsun. Ben orada elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ama orada kalmak için biraz daha çabalayabilirdim" yanıtını verdi.

Birleşme partisinde büyük sürpriz

Survivor birleşme partisi sürprizlerle dolu olacak. Dünyaca ünlü Rap müzik şarkıcısı Lil Jon Survivor'da sahne alacak. Survivor için özel hazırlanan 3 Adam, birbirinden komik skeçlerle birleşme partisinde olacak. Ayrıca yarışmacıların katılımı ile Survivor şarkı yarışması yapılacak. Oğuzhan Koç, Seda Bakan ve Esat Yontunç yarışmada jüri üyesi olarak bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...