Tgrt Haber
25 May 2016 09:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:52

Survivor kim elendi belli oldu - Survivor 24 Mayıs sms sonuçları listesi - Survivor son bölüm

Survivor'da final yolunda elenen bir isim daha belli oldu. Survivor'da dün sms sonuçları ile elenen isim belirlendi. Peki Survivor kim elendi, Survivor eleme, Survivor sms sonuçları, Survivor sms sonuçları listesi, Survivor son bölümden tüm detaylar burada.

Survivor kim elendi belli oldu - Survivor 24 Mayıs sms sonuçları listesi - Survivor son bölüm
survivor, survivor eleme, survivor kim elendi, survivor 2016 kim elendi, survivor 24 mayıs, survivor 24 mayıs sms sonuçları, survivor sms sonuçları listesi,

Survivor'da final yolunda elenen bir isim daha belli oldu. Survivor'da dün sms sonuçları ile elenen isim belirlendi. Peki Survivor kim elendi, Survivor eleme, Survivor sms sonuçları, Survivor sms sonuçları listesi, Survivor son bölümden tüm detaylar burada.Acun Ilıcalı her zaman olduğu gibi 24 Mayıs 2016 akşamı 00:00'dan önce yerine geçti. Eleme ile ilgili bazı açıklamalar yaptıktan sonra ise elenecek ismi açıklamak üzere konuşmasına başladı. Hemen ardından TV8 ekranları reklam arasına girdi.Yaklaşık 00:20 saatinde Acun Ilıcalı tarafından adadan elenen isim açıklandı.

SURVIVOR 2016 KİM ELENDİ?

 

İlk dokunulmazlık oyunu kaybeden Ünlüler'de Atakan ve Yunus güncenin ismi konseyde yazılmıştı. İkinci dokunulmazlık oyununu ise büyük bir gerilimin ardından Gönüllüler kaybetmiş ve konseyde Gizem Memiç ve Damla'nın isimleri yazılmıştı. Dünkü elemde ise seyirciden en az oyu alan Gizem Memiç olunca yarışmaya veda etti.

KADINLARDA FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs için erken bilet niteliğinde olan Final Sembol oyununu kadınlarda finalde Nagihan'ı 2 – 1'lik skorla yenen Damla oldu.

ERKEKLERDE FİNAL SEMBOLÜNÜ KİM KAZANDI?

Kıbrıs finaline erken gidiş niteliği taşıyan final sembolü oyununu finalde Serkay'ı 2 – 1'lik skorla yenen İbrahim oldu. Böylelikle yemek ödülü de Gönüllüler'e gitmiş oldu.

İLK FİNALİST HAFTAYA BELLİ OLUYOR

Ada konseyinde konuşan Acun Ilıcalı, final sembolü oyunun final ve yarı finalinin haftaya oynanacağını ve ilk finalistin belli olacağını belirtti.

24 Mayıs 2016 Survivor Halk SMS oylaması sonuçları
1- Damla
2- Atakan
3- Yunus
4- Gizem (Elendi)

Survivor kim elendi belli oldu - Survivor 24 Mayıs sms sonuçları listesi - Survivor son bölüm

Yarışmacılara hangi takımları tuttuklarını soran Ilıcalı bu sezon Beşiktaş'ın şampiyon olduğunu açıkladı! İçlerinden sadece biri bu sevinci yaşadı. İşte Survivor yarışmacılarının takımları...

DAMLA- GALATASARAY

İBRAHİM- FENERBAHÇE

GİZEM MEMİÇ - GALATASARAY

NAGİHAN- FENERBAHÇE

SEMİH - BURSASPOR

YATTARA - TRABZONSPOR

EFECAN - FENERBAHÇE

SERKAY - GALATASARAY

YUNUS - BEŞİKTAŞ

ATAKAN - FENERBAHÇE

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...