Tgrt Haber
25 Haziran 2015 13:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Survivor Kim Elendi, Hilmicem mi Hasan mı yarışmaya veda edecek?

Survivor'da dün akiam dokunulmazlığı Ünlüler kazandı. Bu akşam Survivorda kim elendi açıklanınca burada olacak. Heycan tüm hızıyla devam ediyor. Detaylar haberimizde.

Survivor  Kim Elendi, Hilmicem mi Hasan mı yarışmaya veda edecek?
survivor kim elendi, doğukan, serenay, hakan, merve, gönüllüler, survivor all star eleme,

Survivor'da dün akiam dokunulmazlığı Ünlüler kazandı. Bu akşam Survivorda kim elendi açıklanınca burada olacak. Heycan tüm hızıyla devam ediyor... Survivor All Star 24 Haziran akşamı oynanan Dokunulmazlık Oyununu Ünlüler takımı 10 - 7 galibiyetle Gönüllüler takımından aldı. Oldukça zorlu bir parkurda yarışan Ünlüler güçlü performansları ile sonunda Dokunulmazlığın sahibi oldu. Dün akşam ada konseyinde Gönüllüler takımından çıkan iki isim Hasan ve Hilmicem oldu. bu akiam bi dokunulmazlık daha oynanacak, kim elenecek merak konusu...

24 Haziran Survivor All Star Gönüllüler Takımı - Kim Kimi Yazdı?

Begüm - Hilmi Cem
Hasan - Hilmi Cem
Hilmi Cem - Hasan
Turabi - Hasan'ı yazdı...

Böylece Gönüllüler takımından elemeye katılacak ilk isim Hilmi Cem ve Hasan oldu. 25 Haziran akşamı oynanacak ikinci dokunulmazlık oyunundan sonra kaybeden takım ikinci konseyde tekrar isim yazacak.

Survivor All Star 22 Haziran gecesi oynana ödül oyununda araba kimin oldu? 

Survivor araba ödülünü kazanan isim Merve Aydın bakın neler yaptı? Survivor All Star'ın 22 Haziran Pаzаrtеsi günü yayınlanan bölümündе ödül оyunu hеyеcаnı vаrdı. Ünlülеr ve Gönüllülеr tаkımı arasında оynаnаn ödül оyununu kаzаnаn isim Merve Aydın оldu. Merve Aydın 22 Haziran gеcеsi Survivor All Star'da аrаbа kаzаndı. Merve Aydın'ın kazandığı аrаbаnın mаrkа, mоdеl ve fiyatı nеdir ? Survivor All Star’ın 22 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan ödül oyununun finalinde Merve ve Turabi zor anlar yaşadı. Arabayı kazanan Merve büyük sevinç yaşarken Turabi ise hayal kırıklığına uğradı.

MERVE'NİN KAZANDIĞI ARABANIN DEĞERİ NE?
 
Survivor All Star’ın 22 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde, Merve Aydın takım arkadaşı Hakan'la birlikte kazandığı arabayla şehir turu yaptılar. Mеrvе Aydın'ın kazandığı otomobilin mаrkаsı Fiat 500x. Otomobilin piyаsа fiyatı ise 59. 900 TL'dеn bаşlıyоr.  

SURVİVOR'DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

TV 8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Ünlüler takımında üst üste yaşanan kayıplar, adana sinirleri gererken iki gözde yarışmacıdan biri olan Doğukan, konseyde elendi. Survivor'da kim elenecek? Ünlüler takımında Doğukan ve Hakan bir kez daha karşı karşıya geldi. Sinirlerin gerildiği adada Kıbrıs için kıyasıya yarış yaşanırken Hakan, Doğukan'ı kişiliğini yarışma içerisinde kaybetmekle suçladı.

GEÇEN HAFTA MERVE HASTANEYE KALDIRILDI
Dokunulmazlık oyununda Begüm ile karşılaşan Merve, oyun sırasında rahatsızlandı. Tüm hırsıyla oyuna asılan Merve, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

ORUÇ İDDİALARINA CEVAP
Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi'nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı'nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi'nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya'nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.

Survivor  Kim Elendi, Hilmicem mi Hasan mı yarışmaya veda edecek?

 

Yönetmenliğini Şafak Bal’ın üstlendiği, başrollerinde Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Yeşim Salkım, Şehsuvar Aktaş ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı Mia Yapım imzalı komedi dizisi Kocamın Ailesi’ne, daha önce Miray karakterine hayat veren Seray Kaya kendi isteğiyle diziden ayrılmıştı.
 
 Yeni Miray karakterine hayat verecek oyuncu arayışlarında olan Mia Yapım – Banu Akdeniz, bugün tv8′de yayınlanan en çok izlenen yarışma Survivor’dan elenen Serenay Aktaş ile görüştü. Eğer anlaşma sağlanırsa güzel oyuncunun partneri Ahmet Kayakesen (Fatih) olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...