Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2016 10:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:14

Survivor kim elenecek kim elendi, Survivor dokunulmazlık oyununu - Survivor SMS sonuçları

Survivor kim elenecek kim elendi sorusunun cevabı belli olmak üzere. Survivor bireysel dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Survivor bu hafta kim elenecek, Survivor kim elenecek, Survivor kim elendi, Survivor son bölüm, Survivor sms sonuçları burada.

Survivor kim elenecek kim elendi, Survivor dokunulmazlık oyununu - Survivor SMS sonuçları
Survivor kim elenecek, survivor kim elendi, survivor dokunulmazlık, survivor dokunulmazlık kimin, survivor dokunulmazlığı kim kazandı, survivor acun, survivor eleme, survivor sms sonuçları,

Survivor kim elenecek kim elendi sorusunun cevabı belli olmak üzere. Survivor bireysel dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Survivor bu hafta kim elenecek, Survivor kim elenecek, Survivor kim elendi, Survivor son bölüm, Survivor sms sonuçları burada.Bu hafta Survivor 2016 birleşme partisi nedeniyle renkli görüntülere sahne olurken iki takımın adaları da birleşmiş oldu. Birleşme partisinin ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybedince haftanın en çok merak edilen sorusu konseyden kimin isminin çıkacağı oldu.Ünlülerde ada konseyi Nagihan, Atakan ve Ezgi üçlüsü arasında yaşanan ciddi bir tartışmayla başladı. Ezgi, Nagihan’ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyleyince tartışma başladı. Tartışmanın ardından ise isimler yazılmaya başlandı.

Ada Konseyinde Semih, Nagihan ve Yunus Atakan'ın ismini yazarken Atakan ve Ezgi'de Nagihan'ın ismini yazdı. Yattara'nın ise kullandığı oy kameralara yansımadı. Oylama sonucunda ise arkadaşları arasında en çok oyu alan Atakan elenecek ilk isim olarak aday oldu. Bireysel dokunulmazlık oyunu sonucunda eleme potası netleşecek. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim eğer eleme potasındaysa eleme adayı olmaktan çıkıyor ve bir isim söyleme hakkını elde ediyor. Şimdi gözler bu akşam oynanacak bireysel dokunulmazlık oyununa çevrildi.

SURVIVOR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
 
30 Nisan Survivor Kıbrıs Final Sembolü Ödül Oyununu Kazananlar

KIZLARDAN: Gizem Memiç (Gönüllüler)
ERKEKLERDEN: İBRAHİM (Gönüllüler)

SURVİVOR'DA ORTALIĞI KARIŞTIRAN SÖZLER

Survivor 2016'da birleşme partisinin ardından dün akşam dokunulmazlık Oyunu heyecanı yaşandı. Gönüllüler takımından Serkay Tütüncü ile ünlülerden Semih Öztürk, aynı anda bayrağı kaldırdıkları oyun sonrası tartışma yaşadı.

Serkay'ın puzzle'ı tam olarak yerine oturtamaması nedeniyle oyunu Semih kazandı. Ünlüler durumu 6-4'e getirirken, ikili sert sözlerle birbirini hedef aldı.

İşte iki yarışması arasındaki diyalog...
Serkay: Şanslı kedi
Semih: Boş konuşma, zibidi. Serkay oturtamadı, Semih oturttu. Zibidilik yapma, gazı kes. Sana söylüyorum.
Serkay: Zibidi mi?
Semih: Tamam mı? Gazı kes.
Serkay: Zibidi mi?
Semih: Gazı kes.
Serkay: Kimi oturtuyorsun sen?
Semih: Hadi yürü.
Serkay: Terbiyeli ol.
Semih: Oturttum çünkü.
Serkay: Aklını alırım senin.

2 Mayıs olanlar:

Dokunulmazlık oyununu 10-5 gönüllüler kazandı. Aday konseyinde ünlüleri zorlu bir oylama bekliyor.

Ada konseyinde yarışmacılar bir bir isim yazdı. Oylama sonucunda;

4 Atakan
2 Nagihan
1 Ezgi

Ve bu oylama sonucunda ilk aday ATAKAN oldu.

26 Nisan Olanlar:

Sms sonuçlarına göre elenen isim Tuğba Özay oldu.

25 Nisan'da olanlar:

Ünlülerde kişisel dokunulmazlık oyununu Avatar Atakan kazandı ve bununla birlikte bir isim söyleme hakkı kazandı. Atakan Semih adını vererek eleme potasına soktu.

24 Nisanda olanlar:

24 Nisan tarihinde ünlüler ile gönüllüler bu haftaki dokunulmazlık oyununu oynadı ve oyun sonucunda gönüllüler dokunulmazlık oyunununu kazandı.

Geçen hafta Gizem Kerimoğlu ve Serkay gönüllülerdne potaya giren yarulmacılar olmuştu. Bu hafta dekonulmazlık oyununu ünlüler kaybetti. Ünlüler kendi aralarında 24 Nisan'daki ada konseyinde bir isim belirleyerek eleme potasına sokacak.

Ada konseyinde yapılan oylama neticesinde;

1 Yunus
1 Yattara
1 Semih
2 Tuğba
1 Ezgi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...