Tgrt Haber
05 Şubat 2016 15:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Semih Öztürk diskalifiye mi oldu, Survivor Semih Öztürk kimdir nereli - Kim diskalifiye olacak

Ütopya'ya damga vuran Semih Öztürk, Survivor 2016 yeni sezonuna dahil oldu. Semih öztürk diskalifiye mi oldu. Peki Survivor Semih Öztürk kimdir, Semih Öztürk diskalifiye mi oldu, Survivor Semih Öztürk nereli, Semih Öztürk diskalifiye oldu mu, Semih diskalifiye mi oldu, Survivor Semih Öztürk kaç yaşında, Survivor Semih ile ilgili tüm detaylar burada.

Semih Öztürk diskalifiye mi oldu, Survivor Semih Öztürk kimdir nereli - Kim diskalifiye olacak
Survivor Semih Öztürk kimdir, Survivor Semih Öztürk nereli, Survivor Semih Öztürk kaç yaşında, Survivor Semih, Semih Öztürk survivor, survivor gönüllüler, semih öztürk diskalifiye mi oldu, semih elendi mi,

Semih Öztürk diskalifiye mi oldu. Ütopya'ya damga vuran Semih Öztürk, Survivor 2016 yeni sezonuna dahil oldu. Peki Semih Öztürk diskalifiye oldu mu, Semih Öztürk diskalifiye mi oldu, Semih diskalifiye mi oldu, Survivor Semih Öztürk kimdir, Survivor Semih Öztürk nereli, Survivor Semih Öztürk kaç yaşında, Survivor Semih ile ilgili tüm detaylar burada. TV 8 ekranlarının reytting rekoları kıran yarışması Survivor'da kim diskalifiye olacak. Semih Öztürk veya Zafer Mete diskalifiye olabilir. Ekranların sevilen yarışma programı Survivor'da ortalık toz duman karıştı. Gönüllüler adasında yaşanan olayda Semih Öztürk ve Zafer Mete birbirine girerken Semih Zafer kavgası, Acun Ilıcalı'nınkırmızı çizgilerini çiğnemiş oldu.

Şiddete varan kavga sebebiyle her iki yarışmacınında diskalifiye olma ihtimali bulunuyor. Acun Ilıcalı'nın görüntüleri seyredip ardından kararını ada konseyinde yarışmacılarla paylaşacak. Acun'un bu kararı bu akşam yayınlanacak olan bölümde toplanan olağanüstü konseye açıklaması bekleniyor. Ünlü yapımcı bu olayın sınırları zorladığını belirtirken görüntülerini net izlemediğini ve izledikten sonra net karar vereceğini vurguladı. Yarışmada diskalifiye ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

Survivor Zafer Ve Semih Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor yarışmasının başlamasıyla birlikte Gönüllüler takımında birinci günden belli yıldızı barışmayan Semih Ve Zafer arasında sert kvga başlamasının ardından 12 nisan salı günü bu kavga ayyuka çıktı ve beklenen oldu. Yarışmada diğer yarışmacıları sürekli tahrik eden Semih, bukez Zafer'i çileden çıkarttı ve kendisine saldırmasını istedi. İstediğide olurken, Acun Ilıcalı son kararını açıkladı. Semih ve Zafer Uyarı cezası nı aldı Yoksa diskalifiye mi oldu detaylar gelince paylaşacağız.

12 Nisan 2016 günü survivorda Gönüllülerden Semih ve Zafer arasında kavga çıkmıştır. Kavga kameramanlar tarafından ayrıldığı söylenmektedir.Ütopya adlı TV8 yarışma programında da bir kavgaya karışan semih tokat ve yumruklara maruz kalmıştı. 12 Nisan 2016 Salı gecesi acun bu kayıtları ekranlara getireceği söylenmekte.

SURVİVOR SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR

Semih Öztürk 1991 Bursa doğumludur. İstanbulda yaşayan genç yarışmacı Marmara Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Gitar çalabiliyor. Konuşkan bir yapıya sahip.Ütopya yarışmasıyla izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran yarışmacı yarışmada finale kalan yarışmacılardan biri oldu. Bakalım yarışmayı birinci olarak tamamlayabilecek mi? Ütopya yarışmasında birinci olan yarışmacı yaklaşık 300 - 350 bin Türk lirası gibi bir ödülün sahibi olacak.

Semih Öztürk Yaşı: 24
Semih Öztürk Boyu: 1.80
Semih Öztürk Kilosu: 80
Semih Öztürk Saç Rengi: Açık Kumral
Semih Öztürk Göz Rengi: Açık Kahve

Semih Öztürk'ün Katıldığı Yarışma Programları

- ÜTOPYA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...