Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2017 12:08 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:30

Survivor Serhat Akın Kimdir? | Survivor Kıbrıs Finali

Nefesler tutuldu. Artık finale yavaş yavaş yaklaşılıyor. Survivor ünlüler takımı yarışmacılarından Serhat Akın yarı finale adını yazdırdı. Oyunlardaki başarısı ve hızı ile adından sıkça söz ettiren Serhat Akın şampiyon olabilecek mi merak konusu. Serhat Akın kimdir?

Survivor Serhat Akın Kimdir? | Survivor Kıbrıs Finali
serhat akın,survivor,serhat akın kimdir,2017 kıbrıs finali,

Nefesler tutuldu. Artık finale yavaş yavaş yaklaşılıyor. 2017 Survivor ünlüler takımı yarışmacılarından Serhat Akın yarı finale adını yazdırdı. Oyunlardaki başarısı ve hızı ile adından sıkça söz ettiren Serhat Akın şampiyon olabilecek mi merak konusu. Serhat Akın kimdir?
Survivor Serhat Akın finale doğru gidiyor. Survivor 2017'nin en başarılı yarışmacılarından biri olan Serhat Akın yarı finale yükseldi. Peki Serhat Akın kimdir?

SERHAT AKIN KİMDİR? 

Serhat Akın 1982 yılında Bretten’de dünyaya gelmiştir. Fenerbahçe ve A Milli Takım’ın yıldız oyuncularından bir tanesi olan Serhat, son olarak Almanya 4. Ligi olan Regionalliga takımında forma giymiştir ve futbol hayatını noktalamıştır. Serhat Akın son zamanlarda yaşadığı sakatlıklara rağmen genel performans sıralamasına bakıldığında 6. sırada yer almaktadır. Survivor’da çıktığı oyunların çoğundan galibiyet ile ayrılmıştır.

Serhat Akın, 10 yaşında 1991 yılında Almanya’da Karlsruher takımının alt yapısına girerek futbola başladı. 200 yılına kadar burada futbol oynayan Serhat, 200 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu ve Türkiye Milli takımına yükseldi. Fenerbahçe takımının ardından da RSC Anderlecht’e transfer oldu. 2006-2007 futbol sezonunda Almanya’nın FC Köln takımına kiralık olarak transfer edildi, bir sonraki sezon yine RC Anderlecht takımına geri dönüş yaptı.

15 Ağustos 2008 tarihinde ise Süper Lig’e yeni dahil olmuş olan Kocaelispor ile anlaşma sağladı. 1 yıllık sözleşme imzalandı. Ligin 15. Haftasına gelindiğinde ise Kocaelispor’dan parasını alamadığı için ve beklediği ilgiyi tam olarak göremediği için yapılan sözleşmeyi tek taraflı olarak fesh etti. Ligin takımlarından olan Beşiktaş ve Kayserispor kendisiyle ilgilenmiştir fakat Serhat Akın, Konyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

2011-2012 sezonu için de Yusuf Şimşek’in futbolcu antrenör olarak görev yapmış olduğu Turgutluspor ile anlaşma sağladı. 2012-2013 sezonu yaz döneminde Yusuf Şimşek’in Teknik direktörlük yaptığı Denizlispor ile anlaşma sağladı. 2013-2014 sezonu başında da Almanya 3. Lig ekiplerinden bir tanesi olan BAK 07’y e transfer işlemi gerçekleştirildi.

Milli Takımda da forma giyen Serhat Akın, Erzincanlı olmasından dolayı genel olarak Milli Takım’da 24 numaralı formayı giymiştir. 2002 yılından itibaren Türkiye A Milli Takımı forması ile sahaya çıkan Serhat, toplamda 21 maça çıkmış ve 4 gol atmıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...