Tgrt Haber
05 Şubat 2016 14:37 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Survivor Ünlüler Eda Akkaya kimdir mesleği ne - Survivor 2016 Eda Akkaya kaç yaşında ünlüler

Survivor'da son isim Eda Akkaya oldu. Eda Akkaya yarışmada neler yapacak kaçıncı olacak merak ediliyor. Survivor Eda Akkaya kimdir, Survivor Eda Akkaya mesleği, Survivor Eda Akkaya nereli, Survivor Eda Akkaya kaç yaşında, Eda Akkaya kimdir, Survivor ünlüler kadrosu tgrthaber'de.

Survivor Ünlüler Eda Akkaya kimdir mesleği ne - Survivor 2016 Eda Akkaya kaç yaşında ünlüler
Survivor Eda Akkaya kimdir, Survivor Eda Akkaya mesleği, Survivor Eda Akkaya nereli, Survivor Eda Akkaya kaç yaşında, Eda Akkaya kimdir, Survivor ünlüler kadrosu,

Survivor'da son isim Eda Akkaya oldu. Eda Akkaya yarışmada neler yapacak kaçıncı olacak merak ediliyor. Survivor Eda Akkaya kimdir, Survivor Eda Akkaya mesleği, Survivor Eda Akkaya nereli, Survivor Eda Akkaya kaç yaşında, Eda Akkaya kimdir, Survivor ünlüler kadrosu tgrthaber'de. Survivor 2016 'Ünlüler' kadrosunda son isim de belli oldu. Güzel oyuncu Eda Akkaya bu sezon sevilen yarışmanın 'Ünlüler' kadrosunda yer alacak. Daha önce ünlüler kadrosunda Yılmaz Morgül, Tuğba Özay, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Yunus Günce, Eski Trabzonsporlu futbolcu Yattara ve Çağan Atakan Arslan isimleri duyurulmuştu. Bomba gibi yarışmacılarıyla sezona hızlı bir giriş yapmayı hedefleyen Survivor 2016, 7 Şubat tarihinde TV8 ekranlarında olacak.Survivor Eda Akkaya'ya yarışmada başarılar diliyoruz...

EDA AKKAYA KİMDİR?

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu olan Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul’ da doğmuştur. Çok genç yaşlarda Jimnastik sporu ile ilgilenmiş ve son zamanlarda da oyunculuğa merakı olduğı için de Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almış ve  hemen peşinden da oyunculuğa başlamıştır. Eda Akkaya oyunculuk kariyerine öncelikle Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırarak başlamıştır. hemen peşinden da ATV ekranlarında yayınlanan Kaçak dizisinde rol almıştır.
 
Yer aldığı tüm projeler
 
İlişki Durumu: Karışık İlişki Durumu: Karışık (Candan) TV Dizisi 2015
 
Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan... (Gülfem) TV Dizisi 2015
 
Üç Arkadaş (Dilara ) TV Dizisi 2014
 
Tut Sözünü (Kurpiyer) sinema Filmi 2014
 
Ankara'nın Dikmeni TV Dizisi
 
Kahireli Palas (Zerrin) TV Dizisi 2013
 
Bugünün Saraylısı TV Dizisi  2. Sezon 2014  1. Sezon 2013
 
Harem Harem (İstifade Nur Sultan) TV Dizisi 2012
 
Nakş-ı Dil Sultan (Cariye) TV Dizisi 2010
 
Sihirli Annem 5. Sezon Sihirli Annem TV Dizisi 5. Sezon

 Survivor 2016 Ünlüler adasında yarışacak isimler: Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Serkan Ercan, Nagihan Karadere, Avatar Atakan, Ezgi Avcı, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, Yunus Günçe, Yılmaz Morgül.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...