Tgrt Haber
05 Şubat 2016 16:13 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:55

Survivor Zafer Mete kimdir mesleği ne, Zafer Mete diskalifiye oldu mu - Kim diskalifiye olacak

Survivor 2016 yarışmacıları belli oldu. Yarışma 7 Ocak'ta başlıyor. Survivor Zafer Mete'nin kaçıncı olacağı merak ediliyor. Peki Survivor Zafer Mete kimdir, Zafer Mete diskalifiye oldu mu, Zafer Mete diskalifiye mi oldu, Survivor Zafer Mete mesleği ne, Survivor Zafer Mete nereli detayları burada.

Survivor Zafer Mete kimdir mesleği ne, Zafer Mete diskalifiye oldu mu - Kim diskalifiye olacak
Survivor Zafer Mete kimdir, Survivor Zafer Mete mesleği ne, Survivor Zafer Mete nereli, Zafer Mete survivor,

Survivor 2016 yarışmacıları belli oldu. Yarışma 7 Ocak'ta başlıyor. Survivor Zafer Mete'nin kaçıncı olacağı merak ediliyor. Peki Survivor Zafer Mete kimdir, Zafer Mete diskalifiye oldu mu, Zafer Mete diskalifiye mi oldu, Survivor Zafer Mete mesleği ne, Survivor Zafer Mete nereli detayları burada.Survivor 2016 da yarışmacı olacak olan adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı.Reyting rekortmeni olarak bilenen Acun Survivor 2016 için kollarını iyice sıvadı. .Bir isim daha Survivor yarışmasına dahil oldu. Son olarak Survivor'a katılan Zafer Mete oldu.

Survivor Zafer Ve Semih Diskalifiye Mi Oldu?

Survivor yarışmasının başlamasıyla birlikte Gönüllüler takımında birinci günden belli yıldızı barışmayan Semih Ve Zafer arasında sert kvga başlamasının ardından 12 nisan salı günü bu kavga ayyuka çıktı ve beklenen oldu. Yarışmada diğer yarışmacıları sürekli tahrik eden Semih, bukez Zafer'i çileden çıkarttı ve kendisine saldırmasını istedi. İstediğide olurken, Acun Ilıcalı son kararını açıkladı. Semih ve Zafer Uyarı cezası nı aldı Yoksa diskalifiye mi oldu detaylar gelince paylaşacağız.

12 Nisan 2016 günü survivorda Gönüllülerden Semih ve Zafer arasında kavga çıkmıştır. Kavga kameramanlar tarafından ayrıldığı söylenmektedir.Ütopya adlı TV8 yarışma programında da bir kavgaya karışan semih tokat ve yumruklara maruz kalmıştı. 12 Nisan 2016 Salı gecesi acun bu kayıtları ekranlara getireceği söylenmekte.

ZAFER METE

İstanbul’da yaşayan Zafer Mete, 08.01.1992 tarihinde dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi’nde okudu. Zafer Mete’nin Yonca ve Yeliz adlarında iki kız kardeşi var. Galatasaray taraftarı olan Zafer, Erenköy World Gym (B) takımında kaleci olarak forma giymiştir. Survivor Gönüllüler takımı için ter dökecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...