Tgrt Haber
06 Haziran 2015 14:17 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Tatilcilere kötü haber! yüzde 50 zamlandı

Bodrum'un güneşi kadar fiyatları da cep yakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 50 liraya satılan lahmacun-ayran bu seneye zamlı girdi.

Tatilcilere kötü haber! yüzde 50 zamlandı
bozdum, tatil, lahmacun, zam,

Sosyetiklerin adresi Türkbükü'ndeki Maça Kızı'nda bir lahmacun 50 TL , bir bardak ayran da 25 TL oldu. Tatilciler sezonu açmadan işletmeler onlar için her türlü hazırlığı yaptı! Seçim sonrasında hareketlenmesi beklenen Bodrum'da tatilcileri yine sürprizler bekliyor. Bu sene de güneşlenip yanmak isteyenlerin cebi bir hayli yanacak. Geçtiğimiz yıllara lahmacun fiyatıyla damga vuran Türkbükü'nün en gözde mekanı Maça Kızı Otel, bu sene de çok konuşulacağa benziyor. Sezon başında geçtiğimiz yıl aynı fiyat tarifesini uygulayacağı konuşulan mekan, yeni mönü fiyatlarını belirledi. 1 lahmacun ve ayranın fiyatı 50 liradan 75 liraya yükseldi. Mekanın sosyeteye hitap ettiğini söyleyen yetkililer, bu fiyatı hakettiklerini savunurken Türkbükü'nün diğer mekanları ise bu durumdan şikayetçi.
İSYAN ETTİRDİLER
Bir lahmacunun 50 TL olduğu Maça Kızı'nda bir bardak ayranın yeni fiyatı da 25 TL. Soda, kola gibi içiceklerin fiyatı da 25 TL'den başlıyor. Lahmacunun yanında şampanya içmek isteyenler 550 lirayı gözden çıkarıyor. Mekana giriş parası yok ama kişi başı 225 TL harcama zorunluluğu var. Ayrıca hesaba göre yüzde 13 hizmet bedeli alınıyor. Yüksek fiyatlarla Türkbükü'nün adı 'Kazıkbükü'ne çıkarken, diğer esnaf ise bu durumdan şikayet etti. Maça Kızı yüzünden herkesin Türkbükü'nden korkamaya başladığını söyleyen başka mekan sahipleri, "Bizde lahmacun 15 ayran ise 10 lira. Bodrum standartlarındayız. Sadece Maça Kızı Türkbükü'nün imajını farklılaştırdı. Onlar yüzünden biz de geçen sezonu boş geçirdik" diyerek isyan etti.
(TAKVİM)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...