Tgrt Haber
01 Nisan 2015 00:51 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Teröristlerin kimlikleri belli oldu

Ahmet Davutoğlu, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit haberiyle birlikte teröristlerin kimliklerini açıkladı. Hainlerin isimleri belli oldu. İşte O hain teröristlerin isimleri ve görüntüleri...

Teröristlerin kimlikleri belli oldu
Savcı Mehmet Selim Kiraz, Ahmet Davutoğlu, adliye, saldırı,

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Şu an itibariyle kahraman savcımızın şehit edilmesi sonrası farklı görüşler bir yana bırakılıp omuz omuza olunmalıdır. Bütün toplum kesimlerimize ve basınımıza görev düşmektedir" dedi. Davutoğlu, "Teröristlerin kimlikleri tespit edildi. Şafak Yayla Zonguldak 1991 doğumlu, Bahtiyar Doğruyol, Ardahan 1987 doğumlu" diye konuştu.

DAVUTOĞLU, ŞEHİT SAVCI İÇİN KONUŞTU
Başbakan Davutoğlu, "Biz devlet olarak bu saldırıyı sadece değerli savcımıza Sayın Mehmet Selim Kiraz'a yönelik bir saldırı olarak değil, aynı zamanda Türk yargısına, Türk demokrasisine, Türkiye'deki bütün vatandaşlarımıza dönük bir saldırı olarak görüyoruz. Seçim öncesinde bu tür provokatif terör eylemlerine yönelinebileceği her zaman varit olmuştur. Buna karşı da toplumumuzu, bütün toplum kesimlerimizi sükunete, teenniye ve bu tür alçakça saldırılar karşısında birlik ve beraberliğe davet ediyorum" dedi.
 
Başbakan Davutoğlu: "Farklı yaklaşımlar, siyasi görüşler içinde olunabilir. Değişik hukuk anlayışları içinde olaylara yaklaşabiliriz. Bunları medenice tartışırız ama şu an itibarıyla kahraman bir savcımızın şehit düşmesine yol açan bu terör eylemi karşısında, bütün bu farklılıkların unutulup omuz omuza verme vaktidir."dedi ve konuşmasını sonlandırdı.

İŞTE O TERÖRİSTLER
Teröristlerin kimlikleri belli oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...