Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Ağustos 2015 21:26 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı full özeti, TS Akhisar maçı golleri

Trabzonspor Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İşte Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı özeti, Trabzonspor Akhisar Belediyespor ile yenişemedi. Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı golleri burada.

Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı full özeti, TS Akhisar maçı golleri
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor, Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı golleri, Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı full özeti, Trabzonspor Akhisar Belediyespor maçı,

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan ve hakem Alper Ulusoy'un düdük çaldığı karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı.Ev sahibi Trabzonspor 42. dakikada Yusuf Erdoğan'la öne geçti. Konuk ekip 56. dakikada Hasan Kabze'nin penaltı golüyle eşitliği yakaladı. 77. dakikadaRodallega'nın golüyle öne geçen konuk ekibe Trabzonspor 85. dakikada Cardozo ile yanıt verdi ve mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.Trabzonspor'da Dame N'Doye 62. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 7, Akhisar Belediyespor ise 4'e yükseltti. Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Akhisar Belediyespor ise Gaziantepspor'u konuk edecek.

SHOTA BEŞİKTAŞ'I YENEN TAKIMI BOZMADI

Akhisar Belediyespor'u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın 11'i ile sahaya çıktı. Ligin ilk 2 haftasını galibiyetle kapatan bordo-mavililerde, teknik direktör Şota Arveladze, geçen hafta galip gelen kadroda değişiklik yapmadı.

Arveladze, 18 kişilik maç kadrosunda ise sadece 2 oyuncu değişikliğine gitti. UEFA Avrupa Ligi'nde Differdange 03 ile oynanan karşılaşmada sağ ayak parmağından sakatlanan ve daha sonra 4 resmi karşılaşmada forma giyemeyen Mehmet Ekici, sakatlığının düzelmesinin ardından maç kadrosuna alındı. Bordo-mavili takımın hafta içinde kadrosuna dahil ettiği Alman futbolcu Marko Marin de 18 kişilik maç kadrosunda kendine yer bulan bir başka isim oldu.

N'DOYE KORKUTTU

Trabzonspor'un Senegalli oyuncusu Dame N'Doye karşılaşma öncesi ısınırken sakatlandı. Golcü oyuncu, dar alandaki pas çalışması sırasında Aykut Demir ile girdiği ikili mücadelede kendisini yerde buldu. Sağlık ekibinin müdahale ettiği N'Doye, bir süre tedavisi yapıldıktan sonra ısınmaya devam etti.

FIRTINA YUSUF'LA ÖNE GEÇTİ

Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda Trabzonspor'un tek golünü 42. dakikada Yusuf Erdoğan kaydetti. Erkan Zengin'in rakip ceza alanı dışında sol çaprazdan kaleyi gönderdiği sert şutta kaleci Milan Lukac topu güçlükle tokatladı. Kaleciden seken top Yusuf'un önünde kaldı. Genç oyuncu sol ayağıyla boş kaleyi buldu ve topu ağlara dönderdi. Bu golle Trabzonspor, Ahkisar Belediyespor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

CONSTANT PENALTIYI YAPTI KABZE GOLÜ ATTI

İkinci yarıya hızlı giren Akhisar Belediyespor 56. dakikada Hasan Kabze'nin penaltıdan attığı golle maça dengeyi getirdi. Ahmet Cebe rakip ceza alanı içerisinde rakibi Kevin Constant tarafından düşürülünce hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Hasan Kabze düzgün bir vuruşla Onur Kıvrak'ı mağlup etti ve skora eşitliği getirdi.

BİR PENALTI DA TRABZON'A! N'DOYE KAÇIRDI

Akhisar'ın eşitlik golünü bulmasından 5 dakika sonra bir penaltı kararı da Trabzonspor lehine çıktı. Ceza alanı sağ çaprazında Orhan Taşdelen ile mücadeleye giren Cavanda yerde kaldı. Çizgi hakemi penaltı görüşünü hakem Alper Ulusoy'a iletti. Ulusoy beyaz noktayı gösterdi. Penaltıda topun başına gelen N'Doye'nin vuruşunu kaleci Milan Lukac sağına yatarak topa dokundu. Meşin yuvarlak direğe çarpıp N'Doye'nin önünde kaldı. Golcü oyuncu bu kez boş kaleyi bulamadı ve topu üstten dışarı yolladı.

Penaltıdan sonra Okay Yokuşlu ve Yusuf Erdoğan'ın uzaktan şert şutlarını kaleci Lukac kurtardı.

AKHİSAR GOLCÜSÜYLE ÖNE GEÇTİ

Eşitlik golünden sonra Trabzonspor baskısını atlatan Akhisar Belediyespor 77. dakikada 2-1 öne geçti. Sol kanattan kazanılan köşe vuruşta topun başına geçen Güray Vural'ın ceza alanına gönderdiği ortasına ön direkte Hugo Rodallega kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Onur'un müdahalesi yeterli olmayınca top ağlarla buluştu ve konuk ekip mücadelede 2-1 üstünlüğü yakaladı.

MARIN VE CARDOZO ETKİSİ

Trabzonspor'da son bölümde oyuna dahil olan Oscar Cardozo ve Marko Marin skorun eşitlenmesinde pay sahibi oldu. Marin'în geliştirdiği ataklarda art arda serbest vuruşlar kazanan ev sahibinde 85. dakikada kazanılan korner sonrası gol geldi. Paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası ceza alanı içerisinde topla buluşan Kevin Constant'ın arka direğe yaptığı ortasına Oscar Cardozo, müthiş bir vole vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu. Kalan bölümde başka gol olmadı ve bu çekişmeli maç 2-2 eşitlikle son buldu.

Trabzonspor: 2 - Akhisar Belediyespor: 2 (Maç sonucu)
90'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
90'Trabzonspor sol kanattan ceza alanına oldukça yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Mehmet Ekici'nin doğrudan kaleye gönderdiği topu kaleci son anda kornere çeldi.
90'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında Cardozo'nun kale sahasına çevirdiği topu kaleci Lukac kontrol etti.
90'Akhisar kalecisi Milan Lukac sarı kart gördü.
90'Bordo mavililer, sol kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Marin topu alıp Yusuf'a oynadı. Yusuf'un uzak mesafeden şutunda top üstten dışarıya gitti.
90'Trabzon'da maçın sonuna 6 dakika ilave edildi.
89'Trabzonspor'un 3. gol baskısı sürüyor.
88'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
86'Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan sarı kart gördü.
85'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Marin'in yerden pasında ceza alanı içinde topu alan Constant, arka direk yakınlarındaki Cardozo'ya yüksek bir top attı ve Cardozo topa gelişine öylesine sert vurdu ki top dar açıdan ağlara gitti.
85'GOL! Oscar Cardozo
85'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Marin, rakibini çok kolay geçip ortasının yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.
84'Kullanılan serbest vuruşta Cardozo'nun doğrudan kaleye gönderdiği top yandan dışarıya gitti.
83'Akhisar'da Ahmet Cebe'nin yerine İsmail Konuk oyunda.
83'Bordo mavililer, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu karşıladı. Atağın devamında sağ iç koridorda topu alan Marin, ceza alanı yakınlarında yerde kaldı ve bir serbest vuruş daha.
82'Kullanılan serbest vuruşta Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
81'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Marin, ceza alanına yakın bir noktada yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
80'Trabzonspor'da Aykut Demir oyundan çıkarken yeni transfer Marko Marin oyunda
77'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Güray'ın kale sahasına ortasında Rodallega'nın yakın mesafeden kafa vuruşunda top ağlara gitti.
77'GOL! Hugo Rodallega
76'Kullanılan serbest vuruşta Güray'ın ceza alanına yerden ortasında seken topa Onur çok sert vurdu ve seken top kornere gitti.
75'Sağ kanattan gelişen Akhisar atağında Ahmet Cebe, Mbia'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
74'Akhisar'da Onur Ayık, Mbia'nın darbesinden sonra yerden kalkmakta zorlandı ve tedavisi için oyun alanının kenarında.
73'Akhisar yarı alanında rakibi Onur'a sert bir darbede bulunan Mbia, sarı kart gördü.
72'Trabzonspor sol kanattan bir köşe vuruşu daha kullandı. Mehmet'in kale sahasına ortasında kaleci Lukac topun sahibi oldu.
71'Akhisar'da Lomana LuaLua'nın yerine Onur Ayık ve Trabzonspor'da ise Okay Yokuşlu'nun yerine Oscar Cardozo oyunda.
70'Bu kez sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
69'Trabzonspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topu alan Yusuf'un ceza alanı dışından şutunda kaleci son anda topu kornere çeldi.
68'DİREK! Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın yerden pasında penaltı noktası yakınlarındaki Okay'ın gelişine şutunda top üst direkten döndü.
67'Konuk ekip sağ kanatan köşe vuruşu kullandı. Güray'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
66'Akhisar'da Orhan Taşdelen'in yerine Julio Sami oyunda.
65'Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanına ortasında N'Doye'nin kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.
64'Trabzonspor'da Özer Hurmacı oyundan çıkarken Mehmet Ekici oyuna dahil oldu.
63'Sağ kanattan gelişen Akhisar atağında Rodallega, ceza alanına koşu yapan Hasan'a pasını attı ama ofsayt bayrağı kalktı.
62'KAÇTI! Dame N'Doye, kullandığı penaltı vuruşunda topu sol köşeye gönderdi. Direkten dönen top yine N'Doye'nin önünde kaldı ama N'Doye bu kez de topu üssten dışarıya gönderdi.
61'Akhisarlı oyuncular hakeme yoğun itirazda bulunuyor. Dame N'Doye penaltı vuruşunu kullanacak.
60'PENALTI! Trabzonspor penaltı vuruşu kazandı. Trabzonspor, atağında Cavanda, topu Yusuf'a verip ceza alanına girerken yerde kaldı ve karar penaltı.
59'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Ceza alanı içinde topla buluşan N'Doye, kaleye yakın mesafede kaleye şutunu çekmek istedi ama savunma bu karambolde topu uzaklaştırmayı başardı.
58'Bu kez sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
57'Gelişen Trabzonspor atağında Erkan'ın ceza alanı dışından sert şutunda top yandan dışarıya gitti.
56'Hasan Kabze, kullandığı penaltı vuruşunda top sol üst köşeden ağlara gönderdi ve skora eşitlik getirdi.
56'GOL! Hasan Kabze (p)
55'Ahmet Cebe, pozisyonun ardından bir sakatlık geçirdi ve tedavisi şu anda oyun alanı içinde devam ediyor.
54'PENALTI! Akhisar penaltı vuruşu kazandı. Ahmet Cebe, ceza alanı içinde seken topa hareketlendi ve Constant'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Penaltı.
53'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yusuf'un ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
52'Trabzonspor rakip yarı alanda olukça uzun bir süre pas yaptıktan sonra N'Doye'nin sağ kanattan bindiren Yusuf'a pasında araya giren savunma topu kornere gönderdi.
51'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Mbia, rakibini geçmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
50'Trabzonspor ikinci yarıya etkili başladı. Constant'ın ceza alanı dışından şutunda top sol direği sıyırıp auta gitti.
49'Orta yuvarlak içinde topla buluşan N'Doye, Merter'in darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
48'Trabzonspor'da Mbia, çalımlarla rakip yarı alanın ortalarına kadar gelip N'Doye'ye yüksek bir top attı ama top hızlıydı.
47'Sol kanattan etkili gelişen Akhisar atağında Orhan'ın ceza alanına ortasında savunmadan seken topa Güray gelişine vurdu ama yerden seken top Onur'da kaldı.
46'Karşılaşmanın ikinci yarısı Akhisarlı oyuncuların vuruşuyla başladı.
 D.A.Trabzonspor, Yusuf Erdoğan'ın tek golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.
 D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'Akhisar sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Güray'ın ceza alanına ortasında kaleci Onur topun sahibi oldu.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
44'Gelişen Akhisar atağında Hasan Kabze, topu rakip ceza alanı ön bölümüne kadar taşıdı ama ver-kaç denemesi başarısız oldu.
43'Ligde geride kalan 2 maçını da kazanan Trabzonspor, bu maçı da kazandığı takdirde 3'te 3 yapmış olacak.
42'Sol kanatta topla buluşan Erkan, topla birlikte ceza alanı ön bölümüne kadar gelip kaleye şutunu çekti. Kaleci Lukac'tan dönen topu takip eden Yusuf, topu sağ köşeye gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
42'GOL! Yusuf Erdoğan
40'Akhisar sol kanattan köşe vuruşu kullandı. LuaLua'nın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
39'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
38'Akhisar savunmasında topla buluşan Caner'in rakip ceza alanına gönderdiği top savunmada kaldı.
37'Sol kanattan gelişen Akhisar atağında Güray'ın ceza alanına ortasında savunmada Mustafa topu uzaklaştırdı.
36'Gelişen Akhisar atağında LuaLua çalımlarla ceza alanına kadar gitti ama Mbia, topu rakibinden çaldı.
35'Geride kalan bölümde topla oynama oranlarında Trabzonspor'un %56'ya %44 üstünlüğü bulunuyor.
34'Son bölümde tempo iyice düşmeye başladı.
32'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yusuf'un ceza alanına ortasında herkesi aşan top oyun alanını terk etti.
31'Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında Douglao, topu kornere gönderdi.
30'Kullanılan serbest vuruşta Yusuf'un ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
29'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf, iç taraftaki Mbia'y pas atmak isterken Custodio topa eliyle müdahale etti.
28'Gelişen Trabzonspor atağında Mbia'nın pasında topu kontrol eden Okay'ın kaleye sert şutunda top kaleci Lukac'ta kaldı.
27'Akhisar bu kez sağ kanattan geldi. Güray'ın ceza alanı dışından etkili şutunda top üstten dışarıya gitti.
26'Bir başka Akhisar atağında LuaLua'nın savunma arkasına sarkan Güray'a pasında kalesini zamanında terk eden Onur topu uzaklaştırdı.
25'Sol kanattan gelişen Akhisar atağında LuaLua, topla ceza yayına kadar gidip sağ köşeye şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.
24'Son bölümde tempo biraz düştü. Trabzonspor'un rakibi karşısında bariz üstünlüğü var.
22'Bu kez sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Erkan, rakiplerinden bir bir sıyrıldı ama ceza alanına koşu yapan Özer'e ara pasında top çok hızlıydı.
21'Trabzonspor atağında sağ kanatta topla buluşan Yusuf'un ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topu Özer, Mbia'ya indirdi. Mbia'nın sert şutu üstten dışarıya gitti.
20'Sol kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Güray kaleye şutunu çekti ama isabet sağlamayamadı.
19'Akhisar gole çok yaklaştı. Güray'ın ceza alanına ortasında LuaLua'dan önce son anda Mustafa topu kornere gönderdi.
18'Trabzonsporlu oyuncular ve teknik ekip penaltı itirazında bulunmaya devam ediyor. Yusuf'un tedavisi oyun alanının hemen dışında devam ediyor.
17'Trabzonspor yine etkili geldi. Sağ çaprazdan ceza alanına giren Yusuf'a atılan ara pasında Yusuf, kaleci Lukac'tan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.
16'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Yusuf'un ara pasında topla buluşan Cavanda'nın sağ kanattan ortasında kaleci Lukac, topu elinden kaçırdı. Ardından N'Doye topa vurmak istedi ama son anda Douglao topu uzaklaştırdı.
15'Bordo mavili oyuncular kendi yarı alanlarında pas yapıyor...
13'Akhisar'ın etkili olduğu dakika. Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Rodallega, dar alandan şutunu çekti ama son anda Mustafa ayak koydu.
12'Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'un ceza alanına ortasında kafa topuna çıkan N'Doye, Ahmet'e faul yaptı.
11'Akhisar'ın hareketli forveti Rodallega, Trabzonspor savunmasına zaman zaman sıkıntılı anlar yaşatıyor.
10'Kullanılan serbest vuruşta Rodallega'nın doğrudan kaleye gönderdiği top üstten dışarıya çıktı.
9'Trabzonspor ceza alanına oldukça yakın bir noktada topla buluşan Rodallega, Mbia'nın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli bir yer...
8'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın pasında topla buluşan Yusuf, ceza alanına yerden pasını gönderdi ama kalabalık Akhisar savunması topu uzaklaştırdı.
7'Etkili gelişen Akhisar atağında ceza alanına koşu yapan Rodallega'ya gönderilen topta Rodallega topu kontrol etmek istedi ama seken top Onur'da kaldı.
6'Akhisar kendi yarı alanından serbest vuruş kullandı. Douglao'nun rakip savunma arkasına uzun göndermek istediği topu savunma uzaklaştırdı.
5'Kullanılan serbest vuruşta Özer'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
4'Yine sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında N'Doye, Ahmet'ten sıyrılıp ceza alanına hareketlenmek isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
3'Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Constant, son çizgiye kadar indi ama içeriye çevirdiği top yan ağlarda kaldı.
2'İlk atak Akhisar'dan geldi. Lomano LuaLua'nın ceza alanı dışı sağ çaprazından kaleye şutunda top Onur'da kaldı.
1'İlk düdük çaldı ve karşılaşma Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...