Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2016 14:35 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:13

Türkiye bugün otobüs faciası haberleriyle sarsıldı

Yozgat'ta tur otobüsünün devrilmesi sonucu 40 kişi yaralandı. Antalya'da ise yolcu otobüsü kayalığa çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı. Yine Yozgat'ta dün gece yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda, kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 5’i ağır, 30 kişi de yaralandı. Çorum'da ise yine yolcu otobüsü tarlaya devrildi. Kazada 1'i ağır 21 kişi yaralandı.

Türkiye bugün otobüs faciası haberleriyle sarsıldı
otobüs,facia,haber,

Alınan bilgiye göre, Kasım Koçbıyık idaresindeki 34 AJ 7571 plakalı  tur otobüsü, Yozgat-Sivas karayolunun Ozan beldesi yakınlarındaki Sazlıdere  mevkisinde şarampole devrildi. Kazada otobüsteki 40 kişi yaralandı.Yozgat, Akdağmadeni ve Sorgun Devlet Hastanelerine kaldırılan  yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.Otobüstekilerin, Sivas'ta türbe ziyareti yaptıktan sonra İstanbul'a  dönmek için yola çıktığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...