Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Kasım 2015 16:54 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:59

Whatsapp indir uygulama WhatsAlert nedir, Whatalert indir ve özellikleri öğren

Whatsapp'ın yayınladığı son özellik olan ve çiftler arasında büyük tartışmalara neden olacağa benzeyen WhatsAlert uygulaması tartışılan konulardan biri oldu. WhatsAlert nedir? WhatAlert uygulaması nasıl aktif edilir ve nasıl kullanılır? Herkes bunları merak ediyor, işte bağzı detaylar.

Whatsapp indir uygulama WhatsAlert nedir, Whatalert indir ve özellikleri öğren
whatsalert, whatsapp, whatalert, whatsapp indir,

Whatsapp'ın yayınladığı son özellik olan ve çiftler arasında büyük tartışmalara neden olacağa benzeyen WhatsAlert uygulaması tartışılan konulardan biri oldu. WhatsAlert nedir? WhatAlert uygulaması nasıl aktif edilir ve nasıl kullanılır? Herkes bunları merak ediyor, işte bazı detaylar.

900 milyondan fazla kullanıcısıyla dünyanın en aktif kullanılan çevrim içi mesajlaşma ağı WhatsApp için WhatAlert uygulaması geliştirildi. Bu uygulamasının birçok çift arasında sıkıntıya sebep vermesi bekleniyor.

Daha önce WhatsApp için geliştirilen ve oldukça popüler olan WhatsDogg uygulamasının bir benzeri olan WhatAlerts uygulaması, WhatsApp arkadaşlarınızdan birinin çevrimiçi olma zamanlarını kayıt altına alıyor. WhatAlert ayrıca seçilen kişinin ne kadar süre çevrimiçi kaldığını da kayıt altına alıyor. Hem ücretsiz hem de "premium" versiyonu bulunan uygulamanın ücretsiz versiyonunda bazı kısıtlamalar bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...